Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

γυμναστειτε χορευοντας και αλλαξτε διαθεση! 1,5€ ενα ωριαιο μαθημα zumba basic (3,5€) τις νεες





γυμναστειτε χορευοντας και αλλαξτε διαθεση! 1,5€ ενα ωριαιο μαθημα zumba basic (3,5€) τις νεες
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 1,5 για ενα ωριαιο μαθημα Zumba Basic (Αρχικη τιμη 5€)
  • η
  • 3,5€ για ενα ωριαιο μαθημα Zumba Sentao η Zumba Toning (Αρχικη τιμη 6,5€)
Προγραμμα
  • Δευτερα & Τεταρτη 11:00-12:00, Zumba Basic
  • Τριτη 17:00, Zumba Toning
  • Πεμπτη 17:00, Zumba Toning & 18:00, Zumba Sentao
  • Παρασκευη 18:30, Zumba Sentao
  • ZUMBA SENTAO
Καντε zumba με τη βοηθεια μιας… καρεκλας Η δημοφιλης zumba, που... συνδυαζει χορευτικες και καρδιαγγειακες ασκησεις, αλλαζει μορφη, γινεται πιο θεαματικη και επιστρατευει ενα αντικειμενο που ολοι εχουμε σπιτι μας, την… καρεκλα. Με τη βοηθεια της, γυμναζουμε ολο το κορμι και μεσα σε μια μολις ωρα μπορουμε να καψουμε μεχρι και 900 θερμιδες! Δοκιμαστε κι εσεις τη Zumba Sentao! Το προγραμμα περιλαμβανει πολλα καθισματα και καμψεις και δινει μεγαλυτερη εμφαση στον κορμο σε σχεση με την κλασικη zumba. Με τη μετατροπη μιας απλης καρεκλας σε χορευτικη παρτενερ, το νεο προγραμμα zumba sentao υποσχεται να ενδυναμωσει τον κορμο, να καψει θερμιδες, και να σμιλευσει αμεσα τους μυς. Το καρδιαγγειακο αυτο προγραμμα με ασκησεις αντιστασης και ισορροπιας σε συνδυασμο με εξωτικη μουσικη θα σας ταξιδεψει σ’ ενα τροπο εκγυμνασης που δεν ειχατε φανταστει μεχρι τωρα!!!
  • ZUMBA TONING
Zumba Toning: Η μορφη αυτη συνδυαζει ασκησεις sculpting μαζι με καρδιαγγειακη γυμναστικη μεσα απο τις κινησεις Zumba. Αυτο το προγραμμα εχεις ως στοχο την καυση θερμιδων χρησιμοποιωντας και ασκησεις ενδυναμωσης. Οι μαθητες μαθαινουν πως να χρησιμοποιουν τα ειδικα Toning Sticks για την ενισχυση του ρυθμου και τονωση σε ολες τις στοχευομενες μυϊκες ομαδες, συμπεριλαμβανομενων των κοιλιακων, τους γλουτους και τους μηρους. Το Zumba Toning ειναι ο καταλληλος τροπος να τονωσετε φυσικα το σωμα σας απολαμβανοντας τους διασκεδαστικους ρυθμους του Zumba.
προσφορα για: Γυμναστειτε χορευοντας και αλλαξτε διαθεση! 1,5€ για ενα ωριαιο μαθημα Zumba Basic η (3,5€) για τις νεες πρωτοποριακες Zumba Sentao η Zumba Toning απο τον πολυχωρο εναλλακτικων δραστηριοτητων ΝΑΜΑ!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες