Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

αποκτηστε σιλουετα ονειρευεστε! 8€ επιλεξετε αναμεσα συνεδρια ηλεκτρονικης λιπολυσης και μυϊκης





αποκτηστε σιλουετα ονειρευεστε! 8€ επιλεξετε αναμεσα συνεδρια ηλεκτρονικης λιπολυσης και μυϊκης
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Μια συνεδρια ηλεκτρονικης λιπολυσης, μυϊκης ανορθωσης – συσφιξης – ενδυναμωσης και λεμφικης παροχετευσης σωματος, διαρκειας 45΄ λεπτων
  • η
  • Μια συνεδρια θαλασσοθεραπειας αδυνατισματος ,κυτταριτιδας & δερματικης συσφιξης με 3 Γαλλικα ιαματικα λιποδιαλυτικα προϊοντα Aquatonale για γυναικες & ανδρες, διαρκειας 45΄ λεπτων
Ηλεκτρονικη Λιπολυση, μυϊκη... Ανορθωση-Συσφιξη-ενδυναμωση & Λεμφικη παροχετευση Η ηλεκτρονικη λιπολυση επιτυγχανεται με μηχανημα με διασταυρουμενα ρευματα, υψηλης τεχνολογιας, που παρεχει διαφορετικα προγραμματα επιλογης για λιπολυση, συσφιξη, ανορθωση και λεμφικη παροχετευση. Τα διασταυρουμενα ρευματα ειναι πολυ διαδεδομενα στη Γερμανια και στη Γαλλια, χωρες που πρωτοπορουν στη κατασκευη μηχανηματων σωματος. Η ενταση της θεραπειας και τα αποτελεσματα σε συσφιξη, ανορθωση και λιπολυση, ειναι εντυπωσιακα οχι μονο σε ολικο αλλα κυριως σε τοπικη συσσωρευση λιπους π.χ. σε ¨ψωμακια¨, γονατα, μηρους, γλουτους, κοιλια, μπρατσα. Επιτυγχανεται δηλαδη μια λιπογλυπτικη σωματος και συγχρονως ανορθωση, συσφιξη, τονωση της μυϊκης μαζας και αποβολη της κατακρατησης υγρων και των οιδηματων. Ακομη μπορουμε, εαν σε ενα σωμα υπαρχει ελλειμμα μυϊκου ογκου σε καποια περιοχη π.χ. γλουτους η πλατη η θωρακα η γαμπες, να αυξησουμε το μυϊκο ογκο ωστε η σιλουετα να γινει αρμονικη. Προσφερει μια πραγματικη μεταμορφωση! Συνδυαζεται απαραιτητα με ολες τις Θαλασσοθεραπειες για μεγιστο αποτελεσμα και εφαρμοζεται σαν κουρα συντηρησης αποτελεσματος η σαν μεμονωμενη κουρα κατα περιπτωση. Συστηνεται για γυναικες και ανδρες. Θαλασσοθεραπεια Αδυνατισματος Κυτταριτιδας & δερματικης Συσφιξης με 3 προϊοντα AQUATONALE Εξαιρετικα αποτελεσματικη και ιδιαιτερα απολαυστικη περιποιηση θαλασσοθεραπειας Αδυνατισματος Κυτταριτιδας & δερματικης Συσφιξης AQUATONALE με πολλαπλο στοχο:
  • Ενεργοποιει την απωλεια λιπους, αποκαθιστα τη φλεγμονη του λιπωδους ιστου,
  • Καταπολεμα τη κατακρατηση υγρων, τη συσσωρευση του λιπους και ελεγχει τη κυτταριτιδα, μειωνοντας την οψη της ¨φλουδας πορτοκαλιου¨.
  • Στη παχυσαρκια βοηθαει αποτελεσματικα στο αδυνατισμα.
  • Διεγειρει και ενεργοποιει την τοπικη αιματικη κυκλοφορια και τη λεμφικη παροχετευση. Διεγειρει την αποβολη των τοξινων αποτοξινωνει και επανα-ισορροπει το σωμα.
  • Αναπλαθει τους βαθυτερους ιστους, ενω επανα-ενεργοποιει το δερμα με τη βελτιωση της κυκλοφοριας του αιματος και της οξυγονωσης των κυτταρων του δερματος. Συσφιγγει τους ιστους και επαναφερει την ελαστικοτητα, την σταθεροτητα και απαλοτητα του δερματικου ιστου.
  • Εμπλουτιζει το σωμα σε μεταλλα και ιχνοστοιχεια.
  • Έχει εντατικη επιδραση anti-stress.
  • Βελτιωνει τη ποιοτητα του υπνου και ανακουφιζει τα συμπτωματα του αγχους.
  • Βελτιωνει το ηθικο και την αυτοπεποιθηση
  • Ανακουφιζει απο τα δυσαρεστα συμπτωματα της εμμηνοπαυσης π.χ. αγχος, αϋπνια, υπερενταση, εκνευρισμος, εξαψεις κλπ

προσφορα για: Αποκτηστε τη σιλουετα που ονειρευεστε! 8€ για να επιλεξετε αναμεσα σε μια συνεδρια ηλεκτρονικης λιπολυσης και μυϊκης ανορθωσης η μια συνεδρια θαλασσοθεραπειας αδυνατισματος με 3 λιποδιαλυτικα προϊοντα Aquatonale, απο το επιστημονικο κεντρο αισθητικης Face & Body Day Spa στο κεντρο της πολης!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες