Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

αδυνατιστε και αποκτειστε σωμα σφριγηλο! 34,90€ ενα πακετο προϊοντων περιλαμβανει κρεμα





αδυνατιστε και αποκτειστε σωμα σφριγηλο! 34,90€ ενα πακετο προϊοντων περιλαμβανει κρεμα
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 34,90€ για ενα πακετο προϊοντων ομορφιας που περιλαμβανει μια κρεμα αδυνατισματος Size One Extra Shape (200ml) και το συμπληρωμα διατροφης Kilokiller All In One Slimming (60 caps), με παραλαβη απο το καταστημα
  • η 
  • 37,40€ για ενα πακετο προϊοντων ομορφιας που περιλαμβανει μια κρεμα αδυνατισματος Size One Extra Shape (200ml) και το συμπληρωμα διατροφης Kilokiller All In One Slimming (60 caps), με αποστολη σε ολη την... Ελλαδα
Size One Extra Shape Η κρεμα αδυνατισματος Size One Extra Shape σου προσφερει μια ολοκληρωμενη αγωγη που «χτυπαει» το συσσωρευμενο λιπος και λεπταινει τη σιλουετα σου. Η συνθεση της βασιζεται στο Pink Pepper Slim TM* ενα επωνυμο, συμπυκνωμενο ελαιο απο ροζ μουρα. Σε συνδυασμο με αλλα φυσικα ενεργα συστατικα - ελαιο πρασινου τσαγιου, εκχυλισματα ελιας, τσεντελλας και ιπποκαστανου- συμβαλλει στην τοπικη αποσυμφορηση υγρων και τοξινων, ενεργοποιει τη μικροκυκλοφορια και κανει το δερμα ελαστικο και σφριγηλο. Εφαρμοστε την κρεμα πρωι και βραδυ στα επιμαχα σημεια (μεση, γοφους, μηρους, κοιλια) με κυκλικες ανοδικες κινησεις, μεχρι να απορροφηθει εντελως το προϊον. Δες το σωμα σου να λεπταινει και να γινεται πιο σφριγηλο, με αποδειξεις! Το Pink Pepper Slim TM προερχεται απο πιστοποιημενη βιολογικη καλλιεργεια ωστε να διασφαλιζεται η υψηλη ποιοτητα, η αποτελεσματικοτητα και η ασφαλεια του. Η αδυνατιστικη δραση του αποδεικνυεται με κλινικη μελετη συμφωνα με την οποια:
  • Ενεργοποιει τη λιπολυση
  • Εμποδιζει την αποθηκευση λιπους τοπικα
  • Μειωνει την περιφερεια σε μεση, κοιλια, γοφους & μηρους
  • Ενισχυει τοπικα τη μικροκυκλοφορια
Kilokiller all in one slimming Το KiloKiller ALL-IN-ONE SLIMMING χαρη στην ειδικα μελετημενη συνθεση του, συμβαλλει αποτελεσματικα στον ελεγχο του σωματικου βαρους εχοντας 4πλη δραση:
  • «Καιει» το λιπος: Το πρασινο τσαι και τα εκχυλισματα πιπεριου που περιεχει ενεργοποιουν το μεταβολισμο και συμβαλλουν στην οξειδωση των λιπων.
  • Διατηρει επιπεδο στομαχι: Τα εκχυλισματα μαραθου που περιεχει συμβαλλουν στην καλυτερη λειτουργια του πεπτικου συστηματος.
  • Απομακρυνει τις τοξινες: Τα εκχυλισματα πρασινου τσαγιου που περιεχει περιοριζουν την κατακρατηση υγρων και αποβαλλουν τις τοξινες.
  • Βοηθα στην πεψη: Ο κολλιανδρος που περιεχει βελτιωνει τη διαδικασια της πεψης.
Καθε συσκευασια περιεχει 60 καψουλες για προγραμμα 15 ημερων. Πιες 2 καψουλες πριν το πρωινο και 2 πριν το βραδινο γευμα με ενα ποτηρι νερο.
προσφορα για: Αδυνατιστε και αποκτειστε σωμα σφριγηλο! 34,90€ για ενα πακετο προϊοντων που περιλαμβανει την κρεμα αδυνατισματος Size One Extra Shape και το συμπληρωμα διατροφης Kilokiller All In One Slimming με παραλαβη απο το καταστημα η (37,40€) για αποστολη σε ολη την Ελλαδα, απο το φαρμακειο Μπαρτζη!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες