Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

αρμονια & αναζωογονηση σωματος! 20€ 12 ωριαια μαθηματα επιλογης zumba, pilates latin απο σπιτι





αρμονια & αναζωογονηση σωματος! 20€ 12 ωριαια μαθηματα επιλογης zumba, pilates latin απο σπιτι
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 12 ομαδικα ωριαια μαθηματα, επιλογης απο:
  1. Zumba
  2. Pilates
  3. Latin
Προγραμμα μαθηματων
  1. Zumba: Καθε Κυριακη 13:00-14:00
  2. Pilates: Καθε Πεμπτη 20:00-21:00
  3. Latin: Καθε Δευτερα 17:30-18:30
  • Zumba
Το Zumba ειναι ενα προγραμμα γυμναστικης που σε κανει να νιωθεις καλα! Βοηθα στη βελτιωση της ψυχολογιας,... της αυτοπεποιθησης, της εικονας για τον εαυτο μας. Η επιτυχια του εγκειται στο οτι οι ασκουμενοι ερχονται ξανα και ξανα για μαθημα γιατι διασκεδαζουν χωρις να συνειδητοποιουν οτι ασκουνται, επειτα αρχιζουν να φαινονται τα αποτελεσματα και ο κυκλος συνεχιζεται καθως συνεχιζουν να ερχονται και να απολαμβανουν τα ψυχολογικα & σωματικα οφελη που τους προσφερει. Τα βηματα ειναι ευκολα & οι χορογραφιες εμπεριεχουν το στοιχειο της επαναληψης οποτε αυτο που συμβαινει ειναι πολυ διασκεδαστικο!Το εγγυαται η zumba instructor Συλια Γαλανοπουλου.
  • Pilates
Το Πιλατες, συνδεει νου και σωμα και ειναι μια ολοκληρωμενη μεθοδος ασκησεων που δημιουργηθηκε πριν απο περιπου εναν αιωνα απο τον Τζοσεφ Πιλατες. Οι ασκησεις του ειναι σχεδιασμενες να εκτελουνται με ενα συνεχη τροπο με σκοπο να δυναμωσουν και να επιμηκυνουν τους μυες ωστε να βελτιωθει η σταση και η ευθυγραμμιση του σωματος. Σημερα υπαρχουν πανω απο 500 παραλλαγες ασκησεων με η χωρις οργανα ιδανικες για ολους και εκτελουνται σε στρωμα, χρησιμοποιωντας αξεσουαρ, μπαλες κ.α. Καποτε ηταν το φυλαγμενο μυστικο διασημων, ενω σημερα αναγνωριζεται παντου, πολλοι φυσικοθεραπευτες, ορθοπεδικοι, και οστεοπαθητικοι το θεωρουν σαν την πλεον ιδανικη μορφη εξασκησης. Σας καθοδηγει με ασφαλεια η Χαρα Κακκου, γυμναστρια.
  • Latin
Το τμημα των χορων Latin εμπεριεχει πολλα διαφορετικα στυλ χορου μεσα απο διαφορετικες κουλτουρες, χωρες και περιοδους. Η βαση αυτου του χορου βρισκεται κυριως στις χωρες της Λατινικης Αμερικης και της Καραϊβικης (Κουβας). Ο Latin χορος μπορει να ειναι σαγηνευτικος και αργος η να εχει παθος, ρυθμο, κινηση και δυνατες φιγουρες. Παρα την πληθωρα ειδων στον κοσμο του Latin χορου, ολοι μας φαινεται να τον γνωριζουμε και να τον διακρινουμε και πολλες φορες να κουνιομαστε ρυθμικα και να βρισκουμε τα δικα μας βηματα οταν τον συνανταμε. Πεντε απο τους πιο γνωστους Latin χορους ειναι οι Bachata, Merengue, Mambo, Samba και Salsa. Ανακαλυψε μαζι μας τον ρυθμο, την χαρα και την ομορφια αυτου του παγκοσμιου πλεον χορου! Διδασκει ο χορογραφος-χορευτης Ορεστης Δημητριου.
προσφορα για: Αρμονια & αναζωογονηση σωματος! 20€ για 12 ωριαια μαθηματα επιλογης zumba, pilates η latin απο το Σπιτι Ασυναρτητων Υποθεσεων Τεχνης «Ash In Art» στο κεντρο της Αθηνας!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες