Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

αντιμετωπιση τοπικου παχους και κυτταριτιδας! 2 ολοκληρωμενες εφαρμογες «coolsculpture», μειωση





αντιμετωπιση τοπικου παχους και κυτταριτιδας! 2 ολοκληρωμενες εφαρμογες «coolsculpture», μειωση
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 2 ολοκληρωμενες εφαρμογες Coolsculpture, για μειωση του επιμονου τοπικου παχους και εντονη επιδερμικη συσφιξη 
Η Coolsculpture ειναι ενα Συστημα Αντιμετωπισης του Τοπικου παχους και της Κυτταριτιδας, ενα Νεο Ειδος Λιπολυσης που ειναι σε θεση να ωφελησει περιοχες ,που μεχρι σημερα ανταποκρινονταν με μεγαλη δυσκολια σε θεραπειες. Το Συστημα CRYOLIPOLISIS χρησιμοποιει την μεθοδο Cryoplasty. Η μεθοδος... Cryoplasty οδηγει την εν τω βαθει διεισδυση ειδικων προϊοντων Κοσμητικης Δερματολογιας στο λιπωδη ιστο για την διασπαση των λιποκυτταρων καθως και στο χοριο για την βαθια συσφιξη του δερματος. Η Coolsculpture εχει την εισαγωγη των δραστικων ουσιων χωρις να προκαλει πονο. Η ενισχυμενη δραση του συστηματος οφειλεται στην χαμηλη θερμοκρασια , η οποια προκαλει τοπικη ψυξη και δημιουργει το φαινομενο της Κρυοβιοδιεγερσης. Κατα τη στιγμη της εφαρμογης της κρυογονου πηγης στο δερμα (, η μεταφορα του ψυχους πραγματοποιειται ταυτοχρονα σε δυο κατευθυνσεις ,στην επιφανεια και στο βαθος δημιουργωντας τις παρακατω δρασεις : ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
  1. Ελεγχομενη αναλγησια. Η ταχεια αναστολη της νευρικης αγωγιμοτητας ευνοει τη βαθια ενεργοποιηση των ιστων .
  2. Dermocryophoresis. Η θερμορυθμιση του χοριου του δερματος οδηγει σε ταχεια διαδοχη της αγγειοσυστολης και αγγειοδιαστολης στη μικροκυκλοφορια, παραγοντας ενα φαινομενο αντλησης. Αυτη η ελεγχομενη κινητικοτητα των αγγειων επιτρεπει τα ενεργα συστατικα, που εφαρμοζονται στο δερμα, να διανεμονται με αξιοσημειωτη αποτελεσματικοτητα.
  3. Οξυγονωση του δερματος. Η ενεργοποιηση της δερματικης μικροκυκλοφοριας προαγει την οξυγονωση των κυτταρων , βελτιωνοντας το μεταβολισμο τους. Η συνεργασια της τεχνολογιας Cryoplasty και τα λιποσωματα προϊοντα κοσμητικης δερματολογιας στοχευουν στην ενισχυση των αιμοφορων αγγειων. Η καλη λειτουργια τους ειναι απαραιτητη προκειμενου να φτασουν τα θρεπτικα συστατικα με την κυκλοφορια του αιματος στο χοριο και την επιδερμιδα.
  4. Διαπερατοτητα της μεμβρανης των λιποκυτταρων Στοχος της συνεργασιας τεχνολογιας και καλλυντικων ειναι να κανουν πιο διαπερατη τη μεμβρανη των λιποκυτταρων και να απελευθερωσουν το αποθηκευμενο λιπος.
**Η προσφορα ισχυει και για ηδη εγγεγραμμενα μελη των MediΠρινου
προσφορα για: Αντιμετωπιση του τοπικου παχους και της Κυτταριτιδας! 2 ολοκληρωμενες εφαρμογες «Coolsculpture», για μειωση του επιμονου τοπικου παχους και εντονη επιδερμικη συσφιξη, απο τα MediΠΡΙΝΟΥ, μονο 24€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες