Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

απολαυστε μοναδικη εμπειρια χαλαρωσης! full body massage συνολικης διαρκειας 60’ επιλογη αναμεσα απο τα





απολαυστε μοναδικη εμπειρια χαλαρωσης! full body massage συνολικης διαρκειας 60’ επιλογη αναμεσα απο τα
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Ένα Full Body Massage της επιλογης σας, συνολικης διαρκειας 60’ 
  1. Californian Massage 
  2. Deep Tissue Massage
  3. Massage Σοκολατοθεραπειας 
  4. Hot Stones Massage 
  5. Lomi Lomi Massage
  6. Massage νερου με σαπουνι
  7. Σουηδικο massage
  8. Λεμφικο massage
  • Californian Massage
Ένα μασαζ που χρησιμοποιει αργους και ηπιους... χειρισμους, σχεδον χορευτικους, με προσεγγιση περισσοτερο ενεργειακη, δινοντας βαση στην αισθηση και την φροντιδα! Αποφορτιζει απο αρνητικες σκεψεις και συναισθηματα αφου γινεται σε ολο το σωμα (κεφαλι, κοιλια, ποδια, πλατη) με τη βοηθεια ελαιων, χωρις πιεσεις και εντονες κινησεις, κανοντας το, καταλληλο για ολες τις ηλικιες!
  • Deep Tissue Massage
Ένα ειδος βαθιας και δυνατης μαλαξης, ιδανικη για τους κουρασμενους και πονεμενους μυες ολου του σωματος, αφου μαλακωνει τους μυς και προσφερει αμεση ανακουφιση και χαλαρωση στον αυχενα, ωμους, χερια, πλατη, μεση, ποδια και κοιλια. Ανακουφιζει το σωμα απο εντονα πιασιματα μυων, απο προβληματα αυχενα, κοιλιακα και εντερικα προβληματα. Γινεται σε ολο το σωμα με την βοηθεια ελαιων και απευθυνεται σε ολους ιδιαιτερα σε οσους επιθυμουν αμεση ανακουφιση!
  • Massage Σοκολατοθεραπειας
Η σοκολατοθεραπεια ειναι ουσιαστικα μασαζ με βαση τη φυσικη σοκολατα που σας βοηθαει να αδυνατισετε και να μειωσετε τις γραμμες σας, να απαλυνετε το δερμα σας και να εξαλειψετε το στρες! Ξεκιναει με ενα χαλαρωτικο ντους, γινεται βαθυς καθαρισμος με peeling απο την Ταϋλανδη, καλυπτεται ολοκληρο το σωμα με μειγμα σοκολατας και μπαινουμε στο χαμαμ, ακολουθει ντους μονο με σκετο νερο και η συνεδρια ολοκληρωνεται με μασαζ απο ενυδατικη κρεμα σε ολο το σωμα!
  • Hot Stone Massage
Ένα χαλαρωτικο μασαζ στο οποιο χρησιμοποιειται θερμοτητα απο ηφαιστειακες πετρες με τις οποιες γινεται απαλο μασαζ στο σωμα σας! Η θερμοτητα που εκλυεται απο τις ηφαιστειακες πετρες που ζεσταινουν και χαλαρωνουν τους μυες χωρις να χρειαζεται να ασκηθει μεγαλη πιεση. Η διεισδυση θερμοτητας εχει θεραπευτικη, χαλαρωτικη και καταπραϋντικη δραση. Αυξανει την κυκλοφορια του αιματος και διεγειρει το λεμφικο συστημα!
  • Lomi Lomi
Το μασαζ απο την Χαβαη! Επιδρα βαθια μεσα στους μυς με συνεχη ροη δημιουργωντας μια μοναδικη χαλαρωση! Χαλαρωνει το νευρικο συστημα, βοηθα την κυκλοφορια του αιματος και ανακουφιζει απο πονους. Ασκειται ρυθμικη πιεση σε περιοχες εντασης με τους αντιχειρες, τις παλαμες, τις αρθρωσεις, τους βραχιονες, τους αγκωνες, τα γονατα και τα ποδια.
  • Massage νερου με σαπουνι
Μασαζ νερου με σαπουνι, που τελειωνει με μια χαλαρωτικη διαδικασια που δινει την αισθηση της «νεας επιδερμιδας» , ενα κλασικο στοιχειο του χαμαμ. Μετα απο 7-10 λεπτα ζεσταμα στο χαμαμ, κανετε μασαζ με σαπουναδα, οπου εχει σχεδιαστει για να ανοιξουν τους πορους και να απαλλαξει το σωμα σας απο το νεκρα κυτταρα του δερματος. Με αφθονη σαπουναδα, στο σωμα σας θα γινει ενα ειδικο μασαζ με το γαντι (Kessi). Σαπουνι σας τυλιγει σαν τον αερα. Στη συνεχεια ο αφρος ξεπλενετε με ζεστο η κρυο νερο (αναλογα με την προτιμηση σας). Η διαδικασια που καταληγει μετα απο αυτην την συνεδρια μασαζ σαπουνι δημιουργει μια αισθηση πραγματικα «νεου δερματος». Αποτελεσματα: Στο να διερευνηθουν οι μυες, αρθρωσεις, αυξανει την κυκλοφορια του αιματος και την λεμφικη κυκλοφορια, βελτιωνει την οψη και την κατασταση του δερματος.
  • Σουηδικο massage
Σουηδικο μασαζ με πεντε βασικες κινησεις α) γρηγορες και απαλες τριβες στο σωμα για να το προετοιμασουν και να ανεβασουν τη θερμοκρασια του, β) ζημωνονται απαλα οι μυες και ανασηκωνονται, γ) αντιχειρες και δαχτυλα δουλευουν κυκλικα και βαθια στα σκληρα μερη των μυων, δ) ελαφρα χτυπηματα με την παλαμη, ε) οι δονησεις με τα δαχτυλα η την παλαμη! Ειναι ιδανικο για τηναντιμετωπιση της μυϊκη κοπωσης και φυσικης εξαντλησης. Αποφερει βαθια χαλαρωση, απαλυνει τον πονο και βοηθα στην ανανεωση του κουρασμενου δερματος!
  • Λεμφικο massage
Τεχνικη μαλαξης που εστιαζεται στα λεμφικα αγγεια, τους λεμφικους αδενες και το λεμφικο υγρο, με αποτελεσμα τη διευκολυνση και ανακουφιση του λεμφικου συστηματος. Το λεμφικο μασαζ βοηθα το σωμα εχοντας ζωτικη σημασια για την καλη κυκλοφορια της λεμφου!
προσφορα για: Απολαυστε μια μοναδικη εμπειρια χαλαρωσης! Full Body Massage συνολικης διαρκειας 60’ με επιλογη αναμεσα απο τα Top 8 massage του Planet Αισθητικης, μονο 25€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες