Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

αξεχαστο ρεβεγιον χριστουγεννων πρωτοχρονιας! 23€ ατομο απολαυσετε ενα menu 6 πιατων ζωντανη





αξεχαστο ρεβεγιον χριστουγεννων πρωτοχρονιας! 23€ ατομο απολαυσετε ενα menu 6 πιατων ζωντανη
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 23€ το ατομο για ρεβεγιον Χριστουγεννων με ζωντανη μουσικη με πιανο και menu 6 πιατων
  • η 
  • 23€ το ατομο για ρεβεγιον Πρωτοχρονιας με ζωντανη μουσικη απο την The power Band και menu 6 πιατων
  • η 
  • 125€ για δυο (2) ημερες – μια (1) διανυκτερευση σε double room για 2 ατομα την Παραμονη των Χριστουγεννων 24/12/2012 η την Παραμονη της πρωτοχρονιας 31/12/2012 που... περιλαμβανει:
  1. Καλωσορισμα με Χριστουγεννιατικες λιχουδιες
  2. Εορταστικο πρωινο
  3. 2η ημερα διδεται ημιδιατροφη
  4. Ρεβεγιον Χριστουγεννων η Πρωτοχρονιας στο φουαγιε του ξενοδοχειου με 1 φιαλη επωνυμο λευκο η κοκκινο κρασι
  5. Θα υπαρχει συνοδεια πιανου με ζωντανη μουσικη
  6. δωρεαν wi-fi
  7. δωρεαν χρηση γυμναστηριου και σπα
  8. late check out
Hotel Athina Airport To Ηotel Αthina Airport σας καλωσοριζει στο εξαιρετικο περιβαλλον φιλοξενιας του, με την υποσχεση για μαγικες στιγμες τις γιορτινες αυτες μερες που ερχονται. Φετος τις γιορτες, το Ηotel Αthina Airport σας υποδεχεται σε ενα υπεροχο γκαλα, υπο την επιμελεια του σεφ του ξενοδοχειου, το οποιο επιφυλλασσει ενα μενου εκπληξεων για απαιτητικους ουρανισκους. Ξεκινωντας με βελουτε σουπα σπαραγγιου, το μενου περιλαμβανει σπιτικα ραβιολια με σπανακι και σως βαιλιας, compose απο κοκκινο λαχανο, ροκα, μανιταρια, αχλαδι, φυστικι αιγινης ροδι και dressing πορτοκαλιου, sorbet lemon grass, αργοψημενη παπια με μηλα και πορτοκαλια, με πουρε γλυκιας κολοκυθας και ρυζι μπασματι με σαφραν, τελος το επιδορπιο θα ειναι μηλο ψητο σε πουγκι σφολιατας με σως βατομουρου. Κατω απο τη γιορτινη ατμοσφαιρα και τη ζωντανη μουσικη πιανου αυτα τα Χριστουγεννα θα ειναι μαγικα και θα μεινουν για παντα χαραγμενα στις καρδιες σας! Για το ρεβεγιον Πρωτοχρονιας, το Ηotel Αthina Airport εχει σχεδιασει μια μοναδικη βραδια με ζωντανη μουσικη και το καλυτερο μενου για την υποδοχη του νεου χρονου: βελουτε κολοκυθας με γαριδες αρωματισμενο με μαυρη τρουφα, canapé με προσουτο και φρεσκο γκρειπφρουτ, canapé με μους τυριων καρυδα, συνοδευτικη σαλατα πανδαισια λαχανικων ( σπανακι, μαρουλι, σταφιδα ξανθια αμυγδαλο και σως μελιου, γενιστο κολοκυθακι με φιλετο κατοπουλο και κολιανδρο, κυριως πιατο κοτσι χοιρινο η αρνιου με σος demi class και ριζωτο με καστανο και κουκουναρια, κυδωνι στο φουρνο με παγωτο κρεμα και σαντιγι, ποικιλια απο παραδοσιακα σιροπιαστα και φυσικα, βασιλοπιτα και σαμπανια!
προσφορα για: Αξεχαστο ρεβεγιον Χριστουγεννων η Πρωτοχρονιας! 23€ το ατομο για να απολαυσετε ενα menu 6 πιατων με ζωντανη μουσικη η διανυκτερευση 2 ατομων με (125€) για 2 ημερες σε double room, περιλαμβανει ρεβεγιον, καλωσορισμα με Χριστουγεννιατικες λιχουδιες, πλουσιο πρωινο και late check out στον ζεστο χωρο του Athina Airport Hotel στη Θεσσαλονικη!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες