Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

χαριστε εαυτο απολυτη εμπειρια χαλαρωσης! 18€ ενα (45€) τρια massage επιλογης bionome health club





χαριστε εαυτο απολυτη εμπειρια χαλαρωσης! 18€ ενα (45€) τρια massage επιλογης bionome health club
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 18€ για ενα massage της επιλογης σας αναμεσα σε βιοενεργειακο, αρωματοθεραπειας η λεμφικο massage
  • η
  • 45€ για τρια massage της επιλογης σας αναμεσα σε βιοενεργειακο μασαζ, αρωματοθεραπειας η λεμφικο massage
Βιοενεργειακο Μασαζ Το βιοενεργειακο μασαζ ελκει την καταγωγη του απο τις αρχαιες φυσικες θεραπειες που αντιμετωπιζουν τον ανθρωπο ως συνολο αρρηκτα... δεμενο με τη φυση και το συμπαν. Το βιοενεργειακο μασαζ χρησιμοποιει την αναπνοη μαζι με τις μαλαξεις σαν εργαλειο για την εξισορροπηση και των πεντε στοιχειων στο σωμα. Ο εγκλωβισμενος φοβος εκδηλωνεται με παθησεις οπως:
  • Aναπνευστικα προβληματα (ασθμα, ρινιτιδες, λαρυγγοτραχυτιδες)
  • Nευρικες (αγχος, εργασιακο στρες, αϋπνιες)
  • Aγγειοπαθειες (αρτηριακη - περιφερειακη κυκλοφορια)
  • Ψυχογενεις παθησεις οπως λευκη και εκζεματα
  • Διαταραχες του θυρεοειδη, στο μεταβολισμο, βουλιμια, παχυσαρκια, δυσκοιλιοτητα
  • Διαταραχες λεμφικης κυκλοφοριας
  • Οιδηματα
  • Κυτταριτιδα
Όλες αυτες τις παθησεις το βιοενεργειακο μασαζ μπορει να τις μετριασει σημαντικα η και να τις εξαλειψει αποδεσμευοντας ετσι τον ανθρωπο απο τα οποια προβληματα ταλαιπωρουν το σωμα του. To Βιοενεργειακο μασαζ ρυθμιζει την βιοενεργεια και την καλη λειτουργια των ενδοκρινων αδενων με σωστες καυσεις. Μασαζ Αρωματοθεραπειας Αρωματικο και χαλαρωτικο, το Μασαζ Αρωματοθεραπειας, βασιζεται σε ενα συνδυασμο παναρχαιων τεχνικων με αιθερια ελαια. Το μασαζ Αρωματοθεραπειας, σε μια ολιστικη θεραπεια, συνδυαζει τη χρηση αιθεριων ελαιων που παραγονται απο φυτα με το Σουηδικο μασαζ. Τα αιθερια ελαια ειναι ο αγνος «αιθερας» ενος φυτου, και εχει ανακαλυφθει οτι αν γινει σωστη χρηση τους, αυτο συμβαλει στη βελτιωση της φυσικης και συναισθηματικης καταστασης του ατομου. Σε αυτο δεν συμβαλλει μονον το αρωμα του ελαιου που διεγειρει τον εγκεφαλο και πυροδοτει μια δραση, αλλα και τα φυσικα συστατικα. Προκειται για απαλο μασαζ που βοηθα στη διεισδυση των φυσικων ελαιων στο δερμα, ενεργοποιει τις θεραπευτικες τους ιδιοτητες και στοχευει στη χαλαρωση και στην ευεξια. Τα ευεργετικα οφελη του ομως δεν σταματουν εκει. Το μασαζ αρωματοθεραπειας ομως χρωσταει την καλη φημη του στο γεγονος οτι ταυτοχρονα με τη χαλαρωση και ευεξια που προσφερει απομακρυνει τις τοξινες απο τον οργανισμο, χαλαρωνει το κεντρικο νευρικο συστημα, και ενισχυει το ανοσοποιητικο. Λεμφικο Massage Με τα χερια του ο θεραπευτης ενεργοποιει τη λεμφο, με απαλες αυστηρα προκαθορισμενες πιεσεις και ρυθμικες, προωθητικες κινησεις μαλαξης. Αυτο εχει ως συνεπεια να προαγεται η κυκλοφορια της λεμφου, να βελτιωνεται ο μεταβολισμος και η λειτουργια του οργανισμου. Ιδανικο για κατακρατηση υγρων (πρησμενο προσωπο, σωμα, ποδια) αποτοξινωση, αδυνατισμα και σωματικη κοπωση. Προκειται για μια φοβερα λεπτη στην εκτελεση εργασια, που απαιτει εμπειρια στις κινησεις. Η θεραπεια εφαρμοζεται σε προσωπο και σωμα, και ενδεικνυται σε περιπτωσεις οιδηματων, μετεγχειρητικων καταστασεων, ενω ειναι ιδιαιτερα ευεργετικη μετα απο πλαστικες επεμβασεις.
προσφορα για: Χαριστε στον εαυτο σας την απολυτη εμπειρια χαλαρωσης! 18€ για ενα η (45€) για τρια massage της επιλογης σας στο Bionome Health Club στην Αργυρουπολη!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες