Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

με 120€ προστατεψτε περιουσια και τα αγαπημενα προσωπα! κλειδαρια ασφαλειας νεας τεχνολογιας





με 120€ προστατεψτε περιουσια και τα αγαπημενα προσωπα! κλειδαρια ασφαλειας νεας τεχνολογιας
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Μια κλειδαρια SECUREMME θωρακισμενων θυρων με κυλινδρο και καταπελτη
Η κλειδαρια SECUREMME θωρακισμενων θυρων με κυλινδρο, με 4 πειρους:
  • Διαθεσιμα κεντρα (mm): 60
  • Επιλογη για δεξια η αριστερη πορτα
  • Διαθετει συστημα αυτοματου μπλοκαρισματος (καταπελτης). Με αυτη την λειτουργια οταν οι πειροι της κλειδαριας ειναι σε αναπτυξη (δηλαδη η πορτα... ειναι κλειδωμενη) παρεχει τετοια ασφαλεια ωστε οι πειροι να μην υποχωρουν κατοπιν ενδεχομενης θραυσης και αφαιρεσης του κυλινδρου
  • Η κλειδαρια SECUREMME ειναι καταλληλη για αντικατασταση των περισσοτερων κλειδαριων τυπου χρηματοκιβωτιου, οπως: ATRA( DIERRE ), MOTTURA, SECUREMME, CISA, POTENT, FIAM, MATRIX κ.α. 
Kυλινδρος:
  • Έχει ορειχαλκινο κυλινδρο ασφαλειας SECUREMME K2, διπλου προφιλ, με 6 μπιλιες
  • Παραδιδεται με 5 κλειδια
  • Ειναι διαθεσιμη σε χρυσο και νικελ χρωμα
Defender:
  • Έχει προστατευτικο κυλινδρου SECUREMME με ατσαλινες μπιλιες, οι οποιες προστατευουν τον κυλινδρο.
  • Παρεχει αντιδιατρητικη προστασια
Εαν η πορτα ασφαλειας εχει κλειδαρια με κλειδι τυπου χρηματοκιβωτιου ακομα και κλειδωμενη, δεν παρεχει πλεον ασφαλεια. Μπορει να διαρρηχθει απο 3 εως 5 λεπτα αθορυβα και χωρις σημαδια διαρρηξης. Η τεχνολογια των κλειδαριων αυτων ειναι περιπου 30 χρονων και ο τροπος διαρρηξης τους πλεον πολυ απλος, καθως εχει κυκλοφορησει διαρρηκτικο εργαλειο που λειτουργει σαν κλειδι. Σε αυτην την περιπτωση θα πρεπει να αντικαταστησουμε την κλειδαρια , ειτε αφορα την εισοδο πολυκατοικιας (με κλειδαρια αυτοματου κλειδωματος) ειτε την πορτα του διαμερισματος μας, με κλειδαρια νεας τεχνολογιας. Οι εν λογω κλειδαριες διαθετουν καταπελτη (συστημα μπλοκαρισματος), κυλινδρο ασφαλειας με κοντο κλειδι αποτυπωσεως και δυνατοτητα ελεγχομενης κοπης με καρτα ιδιοκτησιας και τελος defender(προστατευτικο επιστομιο κυλινδρου). Έτσι μπορει να αποφευχθει η διαρρηξη τους με σπασιμο κυλινδρου, τρυπημα επιστομιου, ακομα και βανδαλισμο. Η νεας τεχνολογιας κλειδαριες κυλινδρου παρεχουν υπερ πολλαπλασια ασφαλεια, σε συγκριση με τις παλαιοτερες κλειδαριες τυπου χρηματοκιβωτιου ιδιαιτερως οσο αφορα τον χρονο καθως και τον τροπο διαρρηξης τους.
προσφορα για: Με 120€ προστατεψτε την περιουσια σας και τα αγαπημενα σας προσωπα! Κλειδαρια ασφαλειας νεας τεχνολογιας με συστημα μπλοκαρισματος (καταπελτη), κυλινδρος ασφαλειας και προστατευτικο επιστομιο (defender), με παραλαβη απο το ‘Ιδανικο Κουφωμα’ και δυνατοτητα αποστολης στο χωρο σας!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες