Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

μαθετε ποιες τροφες προκαλουν αλλεργιες και ποιες ευνοουν μεταβολισμο σας!ένα ηλεκτρονικο τεστ





μαθετε ποιες τροφες προκαλουν αλλεργιες και ποιες ευνοουν μεταβολισμο σας!ένα ηλεκτρονικο τεστ
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Ένα ηλεκτρονικο τεστ δυσανεξιας
  • Ένα τεστ τροφικης αλλεργιας με τηλεμετρικη μεθοδο
  • ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ
Με το ηλεκτρονικο τεστ τροφικης δυσανεξιας προφυλασσεστε απο τις τοξινες των τροφων που καταναλωνετε, ελαττωνετε την συσσωρευση λιπους ενω με τον αποκλεισμο των ασυμβατων τροφων απο το διαιτολογιο οδηγειστε σε απωλεια βαρους και σε... γενικοτερη ευεξια! Αυτο εχει ως αμεσα αποτελεσματα: απωλεια βαρους, ελαττωση της κυτταριτιδας, αναζωογονηση του δερματος (στιλπνοτητα, φωτεινοτητα), μειωση της αποθηκευσης τοπικου λιπους και εξαλειψη τοξινωσης των ιστων! Ευκαιρια να ανακαλυψτε το τυχον προβλημα με μια επισκεψη και πραγματοποιηση του τεστ με την βοηθεια του απολυτως καταρτισμενου προσωπικου που διαθετουν ταPain Solution Systems! Κατοπιν σε διαστημα μιας εβδομαδας λαμβανετε αναλυτικα κατασταση με τις τροφες που επιβαρυνουν τον οργανισμο σας και τις τροφες που βοηθουν και ευνοουν τον μεταβολισμο και αναζωογονουν τον ιστο σας! Ένα εξαιρετικο βοηθημα υγειας που θα ανιχνευει ποιες τροφες δεν συμβαδιζουν με τις αναγκες του οργανισμου σας και δωστε λυση και ποιοτητα στη ζωη σας!
  • ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ
Υπολογιζεται οτι 3% των ενηλικων και 6-8% των παιδιων υποφερουν απο καποια τροφικη αλλεργια και περιπου το 20% των ενηλικων πιστευουν οτι εχουν καποια μορφη τροφικης δυσανεξιας. Οι τροφικες αλλεργιες εκδηλωνονται οταν το ανοσοποιητικο συστημα του οργανισμου ‘λανθασμενα’ αντιδρα εναντια σ μια πρωτεΐνη που βρισκεται μεσα στο τροφιμο για το οποιο συζηταμε και το ονομαζουμε αλλεργιογονο. Ως μερος αυτης της διαδικασιας ξεκιναει η παραγωγη αντισωματων καθως και μια πολυπλοκη αλληλουχια γεγονοτων που οδηγει στην απελευθερωση διαφορων ουσιων, οπως για π.χ. το εκζεμα, το ασθμα, τη ρινιτιδα και την πιο σοβαρη μορφη που ειναι και επικινδυνη για τη βιωσιμοτητα του ατομου – την αναφυλαξια. Μια τροφικη αλλεργικη αντιδραση παντα εμπλεκει το ανοσοποιητικο συστημα και τα συμπτωματα συνηθως εμφανιζονται μεσα σε μερικα λεπτα απο τη καταναλωση της τροφης. Παρολα αυτα υπαρχουν και περιπτωσεις που τα συμπτωματα μπορει να καθυστερησουν να εκδηλωθουν. Λογω της συμμετοχης του ανοσοποιητικου συστηματος υπαρχουν καποια διαγνωστικα τεστ που μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε συνδυασμο με τη κλινικη κατασταση και να οδηγησουν στη διαγνωση μιας τροφικης αλλεργιας.
προσφορα για: Μαθετε ποιες τροφες σας προκαλουν αλλεργιες και ποιες ευνοουν τον μεταβολισμο σας!Ένα ηλεκτρονικο τεστ δυσανεξιας και ενα τεστ τροφικης αλλεργιας με τηλεμετρικη μεθοδο απο την Pain Solution Systems,σε Αθηνα και Θεσσαλονικη, μονο 17€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες