Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

25€ lift-εffect προσωπου, 2 θεραπειες hydraskin τεχνολογια των ραδιοσυχνοτητων αμεση αντιγηρανση και βαθια





25€ lift-εffect προσωπου, 2 θεραπειες hydraskin τεχνολογια των ραδιοσυχνοτητων αμεση αντιγηρανση και βαθια
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Τι ειναι η Hydraskin;
Η Hydraskin βασιζεται στην τεχνολογια των ραδιοσυχνοτητων. Προκειται για Συστημα συγχρονων ραδιοσυχνοτητων (RF) στην επιστημονικη αισθητικη προκαλωντας εναλλασσομενες δονησεις στο δερμα εχοντας ως αποτελεσμα την αμεση συσφιξη και βελτιωση της υφης του δερματος.
  • Πως λειτουργει η θεραπεια;
Η μεθοδος εφαρμοζεται με την χρηση ενος ειδικου... μηχανηματος συγχρονων ραδιοσυχνοτητων και εχει επιστημονικα αναγνωρισμενη δραση στην αντιγηρανση, και πιστοποιηση CE απο την Ευρωπαϊκη ενωση. Το σημα που εκπεμπεται απο τη ειδικη συσκευη προκαλει εναλλασσομενη πιεση στο δερμα, κανοντας micromassage στο επιπεδο των τριχοειδων. Έτσι εντεινεται η παραγωγη κολλαγονου, ελαστινης και υαλουρονικου οξεος, αναστελλοντας την διαδικασια γηρανσης. Επιπλεον, εφαρμοζονται , βιοενεργα συστατικα οπως θαλασσιο κολλαγονο, ιχνοστοιχεια και μεταλλα. Η συνεργια των φυσικων βιοενεργων προϊοντων και της τεχνολογιας των ραδιοσυχνοτητων κανει την μεθοδο δραστικη για θεραπεια της γηρανσης του δερματος καθως και για την προληψη της.
  • Τι διαφορα θα δω στο προσωπο μου;
Η Hydraskin με την τεχνολογια των ραδιοσυχνοτητων προλαμβανει τα πρωτα σημαδια γηρανσης ενω αντιμετωπιζει αυτα που εχουν ηδη εμφανιστει, γιατι αναστελλει την διαδικασια γηρανσης. Πιο συγκεκριμενα:
  • το βαθος των ρυτιδων μειωνεται κατα 63%,
  • το μηκος των ρυτιδων μειωνεται κατα 34%.
  • αυξηση της υγρασιας κατα 70%,
Διαρκεια Θεραπειας 25 min.
προσφορα για: 25€ για Lift-Εffect Προσωπου, 2 θεραπειες Hydraskin με την τεχνολογια των ραδιοσυχνοτητων για αμεση αντιγηρανση και βαθια ενυδατωση στα MediΠΡΙΝΟΥ.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες