Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

τριημερη φθινοπωρινη εκδρομη βερμιο-ναουσα-εδεσσα-πουτρα ποζαρ-παναγια σουμελα





τριημερη φθινοπωρινη εκδρομη βερμιο-ναουσα-εδεσσα-πουτρα ποζαρ-παναγια σουμελα
Η προσφορα ισχυει για την περιοδο: 26/10/2012 - 28/10/2012 Και περιλαμβανει:
  • Τρεις (3) ημερες – δυο (2) διανυκτερευσεις σε δικλινο δωματιο για ενα (1) ατομο, στο Vermion Hotel στο Βερμιο
  • Ημιδιατροφη 
  • Βραδινη διασκεδαση με ζωντανη μουσικη
  • Τοπικες εκδρομες
  • Μεταφορα με πουλμαν 
  • Συνοδος εκδρομης
  • Ασφαλεια
Προγραμμα... εκδρομης
  • 1η μερα Συγκεντρωση νωρις το πρωι στα γραφεια μας επιβιβαση στο πουλμαν και αναχωρηση με προορισμο το χωριο Καστανιες και το ιερο μοναστηρι της Παναγιας Σουμελα. Παραμονη 2 ωρες και ελευθερος χρονος για προσκυνημα και μεσημεριανο φαγητο σε ενα καταπρασινο τοπιο απο ελατα και καστανιες. Άφιξη στο ξενοδοχειο μας ΒΕΡΜΙΟΝ HOTEL νωρις το απογευμα (17:30 – 18:30). Τακτοποιηση στα δωματια και ξεκουραση . Δειπνο
  • 2η μερα Αφου παρουμε το πρωινο μας αναχωρουμε για την Αριδαια και τα γνωστα Λουτρα Ποζαρ .Οι μεταλλικες πηγες Λουτρα Λουτρακιου η Λουτρα Ποζαρ αναβλυζουν σε θερμ. 37° , με αξιολογη χημικη συσταση. Το νερο εχει πολλες θεραπευτικες ιδιοτητες συμπεριλαμβανομενου και μακροχρονιων παθησεων και ειναι ποσιμο. Ενδεικνυνται για λουτροθεραπεια και ποσιοθεραπεια η για τονωση και χαλαρωση. Η παραμονη μας εδω θα ειναι περιπου 1ωρα και 40 λεπτα. Στην συνεχεια θα επισκεφτουμε την πολη της Έδεσσας για να γευματισουμε και να απολαυσουμε τους καταρρακτες . Η παραμονη μας στην Έδεσσα θα ειναι περιπου 2 ωρες και 15 λεπτα. Επιστροφη στο ξενοδοχειο μας για ξεκουραση και χαλαρωση . Θα ακολουθησει δειπνο συνοδευομενο με ζωντανη μουσικη και πολυ χορο .
  • 3η μερα Μετα το πρωινο μας συγκεντρωση στη ρεσεψιον του ξενοδοχειου και πριν την αναχωρηση μας για την Αθηνα θα επισκεφτουμε το πανεμορφο Λιτοχωρο. Εδω θα εχουμε ελευθερο χρονο για να απολαυσουμε το μεσημεριανο μας γευμα και να ψωνισουμε παραδοσιακα προϊοντα . Η αφιξη μας στην Αθηνα αναμενεται αργα το βραδυ με τις καλυτερες εντυπωσεις απο την τριημερη αποδραση μας .

προσφορα για: Τριημερη Φθινοπωρινη εκδρομη στο Βερμιο-Ναουσα-Εδεσσα-Πουτρα Ποζαρ-Παναγια Σουμελα-Λιτοχωρο!Διαμονες με ημιδιατροφη, τοπικες εκδρομες, νυκτερινη διασκεδαση με ζωντανη μουσικη καθως και μεταφορα απο και προς την Αθηνα, απο το Touristas Travel, μονο 115€ / το ατομο!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες