Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

γλυτωστε 75% χωρου αποθηκευσης και παραλληλα προστατεψτε τα ρουχα απο σκωρους, μυρωδιες και





γλυτωστε 75% χωρου αποθηκευσης και παραλληλα προστατεψτε τα ρουχα απο σκωρους, μυρωδιες και
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 8,5€ για ενα σετ απο 3 σακουλες αποθηκευσης ρουχων σε κενο αερος διαστασεων 70 Χ 100 cm, με παραλαβη απο το καταστημα η 
  • 12,5€ ενα σετ απο 3 σακουλες αποθηκευσης ρουχων σε κενο αερος διαστασεων 70 Χ 100 cm, με αποστολη σε ολη την Ελλαδα
Γλιτωνετε το 75% του χωρου αποθηκευσης. Τοποθετειτε ρουχα, σεντονια, κουβερτες, κλπ. μεσα στην σακουλα, κλεινετε την σακουλα και με την... ηλεκτρικη σκουπα απορροφατε ολο τον αερα απο την ειδικη βαλβιδα. Ο ογκος εχει μειωθει στο 25% του αρχικου. Παραλληλα προστατευστε, απο σκωρους, μυρωδιες, υγρασια, μουχλα κλπ.
  • Για την παραγγελια του προϊοντος απαιτειται οι χρηστες να συμπληρωσουν την αναλογη φορμα με το ονοματεπωνυμο τους, τον κωδικο του κουπονιου, το τηλ επικοινωνιας καθως και τα στοιχεια αποστολης, εφοσον επιθυμουν παραδοση μεσω courier, ακολουθωντας τα εξης βηματα:
  1. εισοδος στο site του προμηθευτη www.gostore.gr
  2. επιλογη του πεδιου " εξαργυρωση κουπονιου deal"
  3. συμπληρωση φορμας, οπου στο πεδιο "σχολια" θα πρεπει να αναγραφεται αν οι χρηστες θα παραλαβουν το προϊον απο το καταστημα η μεσω courier.

προσφορα για: Γλυτωστε το 75% του χωρου αποθηκευσης και παραλληλα προστατεψτε τα ρουχα σας απο σκωρους, μυρωδιες και υγρασια! 8,5€ για ενα σετ απο 3 σακουλες αποθηκευσης ρουχων σε κενο αερος διαστασεων 70 Χ 100 cm, με παραλαβη απο το καταστημα η 12,5€ με αποστολη σε ολη την Ελλαδα απο το gostore.gr!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες