Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

γυμναστειτε 5 επισκεψεις power plate συνδυασμο δωρεαν χρηση γυμναστηριου ημερα συνεδριας και





γυμναστειτε 5 επισκεψεις power plate συνδυασμο δωρεαν χρηση γυμναστηριου ημερα συνεδριας και
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 5 επισκεψεις στο power plαte 
  • μια σωματικη μετρηση 
  • διατροφη για ενα μηνα 
Το POWER PLATE ειναι η επανασταση στον χωρο του FITNESS παγκοσμιως, και παρακατω αναφερουμε συνοπτικα μερικους μονο απο τους λογους:
  1. Αυξηση του μεταβολισμου
  2. Η χρηση του Power-Plate® θα εντατικοποιησει την καυση του λιπους και θα βελτιωσει το βασικο μεταβολισμο, μειωνοντας... τα υποδορια στρωματα λιπους.
  3. Αυξηση μυϊκης δυναμης
  4. Κατα τη διαρκεια ενος προγραμματος Power-Plate®, ενεργοποιειται σχεδον το 100% ολων των μυϊκων ινων ολων των μυϊκων ομαδων που συμμετεχουν. Με τον τροπο αυτο αυξανεται καθαρα τοσο η δυναμη οσο και ο τονος των μυων.
  5. Συνεπειες στην κυτταριτιδα και στην αισθητικη
  6. Τα προγραμματα μασαζ του Power-Plate® χαλαρωνουν τους φραγμενους ιστους και τις προσφυσεις, διασπωνται τα λιποκυτταρα και βελτιωνουν την κινητικοτητα των στρωματων των ιστων. Καθως η κυτταριτιδα διασπαται και ενισχυεται ο συνδετικος ιστος, βελτιωνεται ο τονος της επιδερμιδας.
  7. Βελτιωση ελαστικοτητας
  8. Η εντονη κυκλοφορια και η αυξηση της θερμοκρασιας των μυων και των τενοντων αυξανει την ελαστικοτητα του σωματος.
  9. Βελτιωση της φυσικης καταστασης
  10. Καθως ο μυϊκος ιστος γινεται δυνατοτερος, τα συστηματα παροχης του σωματος, συμπεριλαμβανομενης της καρδιας, θα λειτουργουν περισσοτερο. Το αποτελεσμα θα ειναι πιο αποδοτικη λειτουργια ολων αυτων των συστηματων.
  11. Αυξηση της οστικης πυκνοτητας
  12. Το Power-Plate® ενεργοποιει την αναπτυξη του οστιτη ιστου. Η επιστημονικη ερευνα εχει αποδειξει οτι η οστικη πυκνοτητα αυξανεται μετα απο εκγυμναση με το Power-Plate®. Σε συνδυασμο με δυνατοτερους μυες και με βελτιωμενη αισθηση ισορροπιας, συμβαλλει θετικα στην μαχη κατα της οστεοπορωσης και επειδη δυναμωνει ολο το σωμα συνολικα μειωνει τους πονους που προκαλουνται απο αδυναμια.

προσφορα για: Γυμναστειτε με 5 επισκεψεις power plate σε συνδυασμο με δωρεαν χρηση του γυμναστηριου την ημερα της συνεδριας και μια ολοκληρωμενη μετρηση σωματικων δεδομενων με καταρτιση ενος ολοκληρωμενου διαιτολογιου για ενα μηνα. Μονο 29€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες