Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ολοημερες ιστιοπλοϊκες κρουαζιερες κορινθιακο και σαρωνικο, απο €39 τα πληρως εξοπλισμενα σκαφη





ολοημερες ιστιοπλοϊκες κρουαζιερες κορινθιακο και σαρωνικο, απο €39 τα πληρως εξοπλισμενα σκαφη
Η προσφορα περιλαμβανει μια απο τις παρακατω επιλογες:
  • €39 απο €80 για μια ατομικη συμμετοχη σε ολοημερη ιστιοπλοϊκη κρουαζιερα: Κορινθος - Λουτρακι - Λιμνη Βουλιαγμενης - Φαρος Ηραιον - Λιμνη Βουλιαγμενης - Κορινθος.
  • €49 απο €100 για μια ατομικη συμμετοχη σε ολοημερη ιστιοπλοϊκη κρουαζιερα για ψαρεμα με ψαροντουφεκο: Κορινθος - Λιμνη Βουλιαγμενης - Φαρος Ηραιον - Αλκυονιδες (Καλανησα - οπου θα... πραγματοποιηθει το ψαρεμα) - Κορινθος.
  • €59 απο €120 για μια ατομικη συμμετοχη σε ολοημερη ιστιοπλοϊκη κρουαζιερα: Κορινθος-Διαπλους Ισθμου-Διαπορια-Αιγινα-Διαπορια-Κορινθος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΜΩΝ
  • Κορινθος, Λουτρακι, Λιμνη Βουλιαγμενης, Φαρος Ηραιον, Λιμνη Βουλιαγμενης, Κορινθος.
Βγαινοντας απο το λιμανι ανοιγετε πανια και ξεκινατε την πορεια σας με προορισμο τον φαρο Ηραιον περνωντας απο το Λουτρακι και τη Λιμνη της Βουλιαγμενης. Στο φαρο Ηραιον θα κανετε μπανιο, βολτα στον φαρο και θα επισκεφτειτε τον αρχαιολογικο χωρο-ιερο της Ήρας. Στη συνεχεια θα κατευθυνθειτε πισω στη Λιμνη της Βουλιαγμενης για δευτερο μπανιο. Η λιμνοθαλασσα εχει μεγιστο μηκος 2 χλμ, μεγιστο πλατος περιπου 1 χλμ και το βαθος της δεν υπερβαινει τα 40 μετρα. Επικοινωνει με τα νερα του Κορινθιακου κολπου απο ενα πολυ στενο καναλι που το πλατος του δεν υπερβαινει τα 6 μετρα. Ακολουθει επιστροφη στο σκαφος και ρομαντικη βολτα με πανια εως την Κορινθο απολαμβανοντας το ηλιοβασιλεμα.
  • Κορινθος, Λιμνη Βουλιαγμενης, Φαρος, Αλκυονιδες (Καλανησα) «ψαροντουφεκο», Κορινθος.
Ξεκινατε την πορεια σας με προορισμο τις Αλκυονιδες Νησους περνωντας απο τη Λιμνη της Βουλιαγμενης και τον Φαρο. Σε αποσταση 8 ναυτικων μιλιων απο τον φαρο φτανετε στα Καλανησα, το συμπλεγμα των Αλκυονιδων Νησων (Ζωοδοχος Πηγη, Δασκαλειο, Γλαρονησι, Πρασονησι) και βουτατε για ψαρεμα. Όσοι δεν ψαρευουν μπορουν να απολαυσουν τα ομορφα νερα και να επισκεφτουν το βυζαντινο μοναστηρι της Ζωοδοχου Πηγης με τη θαυματουργη (οπως λεγεται) εικονα της Παναγιας των Καλων Νησιων. Το απογευμα παιρνετε την πορεια της επιστροφης απολαμβανοντας το ηλιοβασιλεμα.
  • Κορινθος, Ισθμος, Διαπορια, Αιγινα, Διαπορια, Κορινθος
Ξεκινατε την πορεια σας με προορισμο τη διωρυγα της Κορινθου. Η διελευση της διωρυγας διαρκει μιση ωρα περιπου (3,2 ναυτικα μιλια) και στη συνεχεια βρισκεστε στα Ίσθμια στον Σαρωνικο κολπο. Μετα απο ταξιδι δυο ωρων (περιπου 13 μιλια) θα σταματησετε για μπανιο και ξεκουραση στα Διαπορια. Οι Διαποριοι Νησοι ειναι συμπλεγμα ακατοικητων νησιων του Σαρωνικου Κολπου μεταξυ Αιγινας – Αγκιστριου, Αγιων Θεοδωρων Κορινθιας και της Πελοποννησιακης ακτης. Συνεχιζοντας το ταξιδι για μιαμιση περιπου ωρα (9 μιλια) θα δεσετε στο λιμανι της Αιγινας. Το απογευμα παιρνετε την πορεια της επιστροφης.
προσφορα για: Ολοημερες ιστιοπλοϊκες κρουαζιερες σε Κορινθιακο και Σαρωνικο, απο €39 με τα πληρως εξοπλισμενα σκαφη της Alkyon Sailing!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες