Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

απολαυστε τις βολτες ποδηλατο εχοντας ανοιχτη ακροαση αγαπημενη μουσικη! καταπληκτικο gadget, horn stand





απολαυστε τις βολτες ποδηλατο εχοντας ανοιχτη ακροαση αγαπημενη μουσικη! καταπληκτικο gadget, horn stand
Η προσφορα περιλαμβανει μια βαση - ηχειο ποδηλατου Horn Stand Bike για iphone, απο το ηλεκτρονικο καταστημα www.decomarket.gr. Εαν ειστε απο εκεινους οι οποιοι αδυνατουν να αποχωριστουν τοσο το ποδηλατο οσο και την αγαπημενη τους μουσικη, η λυση ειναι το HORN STAND BIKE!!! Απολαυστε τα mp3 την επιλογης σας η τον αγαπημενο σας ραδιοφωνικο σταθμο, χαρη στο ειδικο κλιπ με το οποιο στερεωνεται το HORN STAND BIKE στο τιμονι του ποδηλατου σας με μια απλη... κινηση! Ενισχυστε την ενταση του iphone σας, και κατα την διαρκεια της βολτα σας με το ποδηλατο, με τον πιο οικονομικο τροπο! To HORN STAND BIKE ειναι ενας φορητος ενισχυτης για το iPhone 4, 4S το οποιο θα σα λυσει τα χερια! Ενισχυει τον ηχειο του iphone εως 13dB , χωρις να απαιτειται εξωτερικη τροφοδοσια. Κατασκευασμενο απο σιλικονη για μεγαλη αντοχη στο χρονο αλλα και για ευκολο καθαρισμα εφοσον χρειαστει.
  • Ενισχυση του ηχου στα 13db
  • Τοποθετειται οριζοντια και κατακορυφα συγκρατωντας το iphone.
  • Ευκολο καθαρισμα , αντοχη στο νερο-πλυσιμο
  • Αντεχει σε γδαρσιματα και γρατσουνιες
Για να ολοκληρωθει η παραγγελια σας, ακολουθηστε τις παρακατω απλες οδηγιες
  1. Έχοντας πραγματοποιησει την αγορα απο το cheapis.gr διαθετετε ενα αρχειο pdf (αγορας κουπονιου) το οποιο στο επανω μερος αναγραφει τον κωδικο του κουπονιου (περιεχει αριθμους & γραμματα).
  2. Πληκτρολογειτε www.decomarket.gr και εισερχεστε στο ηλεκτρονικο καταστημα.
  3. Στην κεντρικη σελιδα του www.decomarket.gr εμφανιζεται το προϊον το οποιο εχετε αγορασει. Κανετε κλικ στην εικονα και εισερχεστε στην καρτελα του προϊοντος.
  4. Επιλεγετε την ποσοτητα που εχετε αγορασει (1 τεμαχιο) και στη συνεχεια επιλεγετε «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ»
  5. Στη συνεχεια εχετε τη δυνατοτητα να πραγματοποιησετε και αλλες αγορες απο το www.decomarket.gr πριν ολοκληρωσετε την παραγγελια σας. Εαν επιθυμειτε να ολοκληρωσετε την παραγγελια σας επιλεγετε «TAMEIO»
  6. Εαν ειστε ηδη μελος πληκτρολογηστε το username και το password σας. Ειδαλλως συμπληρωστε απλα τα στοιχεια σας. Πατηστε την ενδειξη «ΣΥΝΕΧΕΙΑ».
  7. Στο πεδιο «ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ» επιλεγετε «ΔΩΡΟΚΟΥΠΟΝΙ» και την ενδειξη «ΣΥΝΕΧΕΙΑ»
  8. Πριν ολοκληρωσετε την παραγγελια σας, στο τελευταιο πεδιο "Εαν εχετε καποια απορια, ερωτηση η σημειωση που αφορα την συγκεκριμενη παραγγελια, σας παρακαλουμε πληκτρολογειστε την εδω.:" ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΣ.
  9. Η παραγγελια σας εχει πραγματοποιηθει και θα σας σταλει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, χωρις καμια επιπλεον επιβαρυνση εντος Θεσσαλονικης.

προσφορα για: Απολαυστε τις βολτες σας με το ποδηλατο εχοντας σε ανοιχτη ακροαση την αγαπημενη σας μουσικη! Καταπληκτικο GADGET, Horn Stand Bike για iphone, σε γαλαζιο η μαυρο χρωμα, απο το ηλεκτρονικο καταστημα www.decomarket.gr, μονο 10,90€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες