Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

35€ ολικη αναδομηση προσωπο! 4 συνεδριες (μη ενεσιμες), filler υαλουρονικου ορου meditox serum αριστη





35€ ολικη αναδομηση προσωπο! 4 συνεδριες (μη ενεσιμες), filler υαλουρονικου ορου meditox serum αριστη
Η προσφορα περιλαμβανει
  • 4 μη ενεσιμες συνεδριες με filler υαλουρονικου ορου η meditox serum και χρηση τεχνολογιας κυματων υπερηχων (ULTRASOUND REJUVENATION) για αριστη διεισδυση και αποτελεσματικοτητα, γεμισμα ρυτιδων προσωπου, λαιμου και ντεκολτε, εντονη συσφιξη, αντιγηρανση και κυτταρικη ανανεωση στο ολοκαινουριο aesthe Science στον Πειραια

ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΥΜΑΤΩΝ ΥΠΕΡΗΧΩΝ Οι υπερηχοι ειναι κυματα που εκπεμπονται σε... πολυ μεγαλες συχνοτητες. Τα αποτελεσματα των υπερηχων στους ιστους ειναι ειτε θερμικα, ειτε μη θερμικα Συνδυαστικα τα αποτελεσματα των υπερηχων στους ιστους, τοσο τα θερμικα οσο και τα μη θερμικα, προκαλουν αυξηση της κυκλοφοριας και του μεταβολισμου των κυτταρων, αγγειοδιαστολη, υπεραιμια και αυξηση της διαπερατοτητας της κυτταρικης μεμβρανης σε ιοντα διαφορων στοιχειων. Με τη βοηθεια των κυματων υπερηχων επιτυγχανεται η αμεση και στοχευμενη διεισδυση των παρακατω ουσιων, μεσα στο δερμα, στην καρδια του προβληματος.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ FILLER ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΡΟΥ Ελιξιριο κυτταρικης ενυδατωσης, λαμψης και συσφιξης. Υπερσυμπυκνωμενος ορος που γεμιζει ρυτιδες και λεπτες γραμμες εκφρασης, ενισχυει την ελαστικοτητα και προσφερει απαλοτητα, αναζωογονηση και αντιοξειδωτικη προστασια στην επιδερμιδα.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ MEDITOX SERUM Έντονα αντιρυτιδικος και αντιγηραντικος ορος. Αναζωογονει την επιδερμιδα χαριζοντας τονωση, σφριγηλοτατα, λαμψη και φωτεινοτητα. Ενισχυει τη φυσικη παραγωγη κολλαγονου και ελαστινης, αντιμετωπιζει αποτελεσματικα εντονες ρυτιδες, προβληματα χαλαρωσης και επαναφερει αμεσα το οβαλ του προσωπου.
προσφορα για: 35€ για ολικη αναδομηση στο προσωπο! 4 συνεδριες (μη ενεσιμες), με filler υαλουρονικου ορου η meditox serum για αριστη διεισδυση και αποτελεσματικοτητα, γεμισμα ρυτιδων προσωπου, λαιμου και ντεκολτε, εντονη συσφιξη, αντιγηρανση και κυτταρικη ανανεωση στο ολοκαινουριο aesthe Science στον Πειραια, 78% εκπτωση!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες