Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

γευμα dorian inn hotel ημερα γυναικας! 33€ ενα γευμα 2 ατομων εστιατοριο 12ου οροφου ξενοδοχειου, point of view 2





γευμα dorian inn hotel ημερα γυναικας! 33€ ενα γευμα 2 ατομων εστιατοριο 12ου οροφου ξενοδοχειου, point of view 2
  • Το Εστιατοριο του ξενοδοχειου Dorian Inn στην Αθηνα ειναι απο τα καλυτερα εστιατορια στην Αθηνα και βρισκεται στην 12ο οροφο του ξενοδοχειου, διπλα στην πισινα, με φιλικη και χαλαρη ατμοσφαιρα και προσφερει εξαιρετικη θεα προς την Ακροπολη, τον Λυκαβηττο και τα νησια του Σαρωνικου.
  • Το ιδιαιτερο εστιατοριο του ξενοδοχειου μας εξυπηρετει το κοινο προσφεροντας ξεχωριστα πιατα μεσογειακης κουζινας. Ειναι... ανοιχτο απο τις 10:00 το πρωι εως τις 01:00 μετα τα μεσανυχτα και διαθεσιμο για τους επισκεπτες να απολαυσουν τον καφε η το ποτο τους.
  • Το εστιατοριο του ξενοδοχειου Dorian Inn στην Αθηνα ειναι απο τα ποιοτικοτερα εστιατορια στην Αθηνα και απο τα λιγοστα με εξαιρετικη θεα στην Αθηνα και την Ακροπολη. Ειναι φημισμενο για το μοναδικο μενου και το αριστης ποιοτητας φαγητο που προσφερει στους πελατες του. Εδω, θα εχετε τη δυνατοτητα να απολαυσετε την περιφημη Μεσογειακη κουζινα και να γευτειτε φρεσκα, τοπικα μεσογειακα προϊοντα συνδιασμενα με γρηγορη εξυπηρετηση και μια μαγευτικη θεα στην Ακροπολη.


προσφορα για: Γευμα στο Dorian Inn Hotel για την Ημερα της Γυναικας! 33€ για ενα γευμα 2 ατομων στο εστιατοριο του 12ου οροφου του ξενοδοχειου, POINT OF VIEW με 2 κυριως πιατα, 1 σαλατα, 1 ορεκτικο, 2 ποτηρια κρασι και 2 γλυκα, επιλογη απο τον καταλογο, απο το Dorian Inn Hotel στην Αθηνα, αξιας 60€ - εκπτωση 45%.



απο την σελιδα προσφορων : Dealmyday.gr

προσφορες