Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

24€ 3 προϊοντα power health αδυνατισμα και αντιμετωπιση κυτταριτιδας, απο οnline φαρμακειο ρεας σουκα,





24€ 3 προϊοντα power health αδυνατισμα και αντιμετωπιση κυτταριτιδας, απο οnline φαρμακειο ρεας σουκα,


  • Η προσφορα περιλαμβανει:


    • 1 Συσκευασια POWER HEALTH Xs CLA για το αδυνατισμα Φυσικο συμπληρωμα διατροφης που περιεχει αποκλειστικα το πολυακορεστο λιπαρο οξυ CLA, σε συσκευασια με 30 καψουλες.
    • 1 Προϊον Διπλης Δρασης POWER HEALTH XS Cell-Out (7 αναβραζοντα δισκια με υπεροχη γευση φραγκοσυκο + 7 καψουλες).
    • 1 POWER HEALTH XS GREEN TEA (Πρασινο Τσαι) με εκχυλισμα πρασινου τσαγιου σε συσκευασια με 20 αναβραζουσες... ταμπλετες.



  • Η επικοινωνια για την παραγγελια πραγματοποιειται με αποστολη email στο info@souka.gr οπου πρεπει να αναφερετε το ονοματεπωνυμο σας, τον κωδικο του κουπονιου σας, καθως και την διευθυνση αποστολης.


  • Τα προιοντα αποστελονται σε περιπου 3 εργασιμες ημερες απο την ημερα της παραγγελιας.


  • Δυνατοτητα αποστολης πανελλαδικα με courier με αντικαταβολη 3,50€.


  • Μπορειτε να αγορασετε απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση και απεριοριστα ως δωρα για συγγενεις και φιλους.


  • Tο κουπονι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυασμο με αλλη προσφορα.


  • Το κουπονι ισχυει μεχρι 30 Απριλιου 2012.

Λιγα λογια για την προσφορα

  • POWER HEALTH Xs CLA 1600 mg

    Καιει το λιπος, χαριζει καλλιγραμμο σωμα. Φυσικο συμπληρωμα διατροφης που περιεχει αποκλειστικα το πολυακορεστο λιπαρο οξυ CLA. Το CLA συμβαλλει στην καυση του λιπους, μειωνει την αποθηκευση του στα λιποκυτταρα, ενω παραλληλα, προστατευει το μυϊκο ιστο. Το σωμα μαζευει σε ποντους και αποκτα ομορφη γραμμη. Το Xs CLA αποδιδει στον οργανισμο 1.600mg καθαρου CLA, ημερησιως. Οδηγιες Χρησεως: Ενηλικες: Λαμβανετε 2 καψουλες Xs CLA την ημερα, μετα απο το φαγητο, ως συμπληρωμα διατροφης. Διαβητικοι: Καταλληλο για διαβητικους.


  • POWER HEALTH XS Cell-Out

    Προϊον Διπλης Δρασης. Το Cell Out NIGHT ειναι ενας μοναδικος συνδυασμος φυσικων συστατικων, οπως τα αμινοξεα L- Λυσινη, L-Προλινη, με τη Βιταμινη Ε, το Χαλκο και το Εκχυλισμα απο κουκουτσι κοκκινου σταφυλιου. Τα αμινοξεα L- Λυσινη, L-Προλινη ανηκουν στα απαραιτητα αμινοξεα και αποτελουν προϋποθεση για τη συνθεση κολλαγονου απο τον οργανισμο. Στη συνθεση του κολλαγονου συμβαλλει καθοριστικα και ο Χαλκος. Η βιταμινη E με τις αντιοξειδωτικες και κυτταρο-αναπλαστικες της ιδιοτητες συμβαλλει στην αναζωογονηση των κυτταρων του δερματος. Τελος, το Εκχυλισμα απο κουκουτσι κοκκινου σταφυλιου, αποτελει την πλουσιοτερη φυσικη πηγη των Προανθοκυανιδινων (OPC), οι οποιες ειναι μια κατηγορια ισχυρα αντιοξειδωτικων φυσικων ουσιων.


  • POWER HEALTH XS GREEN TEA

    Βαλε το Green Tea στην καθημερινοτητα σου και κανε το μεταβολισμο σου να τρεχει! Γιατι οπως ξερεις ενας γρηγορος μεταβολισμος κανει τον οργανισμο σου να καιει περισσοτερες θερμιδες, αρα να χανεις πιο ευκολα βαρος. Το Green Tea της Power Health ειναι ενα φυσικο συμπληρωμα διατροφης με εκχυλισμα πρασινου τσαγιου Camellia sinensis) (50% σε πολυφαινολες) και βιταμινη C. Συμβαλλει στην απωλεια βαρους, ενισχυει την καυση λιπους, σου προσφερει αντιοξειδωτικη προστασια και αποτοξινωνει τον οργανισμο σου! Έχει ακαταμαχητη γευση και ευεργετικες ιδιοτητες για τη σιλουετα σου. Γευση ροδακινο.



προσφορα για: 24€ για 3 προϊοντα της POWER HEALTH για αδυνατισμα και για αντιμετωπιση της κυτταριτιδας, απο το Οnline Φαρμακειο Ρεας Σουκα, αξιας 39,80€. Έκπτωση 39,7%



απο την σελιδα προσφορων : Tsoonami.gr

προσφορες