Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

99€ ενα πακετο 20 θεραπειων λιπογλυπτικης σωματος και εξαλειψης κυτταριτιδας, μεθοδο των υπερηχων





99€ ενα πακετο 20 θεραπειων λιπογλυπτικης σωματος και εξαλειψης κυτταριτιδας, μεθοδο των υπερηχων
  • Η προσφορα ισχυει εως 31/07/2012
  • Το καθε κουπονι ισχυει για ενα (1) ατομο και περιλαμβανει:

8 συνεδριες λιπογλυπτικης σωματος με Μαγνητοκινητικο Drainage της Ultraslim
8 συνεδριες με εντατικο προγραμμα σπηλαιωσης Cavitation 4 συνεδριες τριπολικων ραδιοσυχνοτητων RF
 
  • Η καθε συνεδρια εχει διαρκεια 40'.
  • ...
  • Η προσφορα αφορα στις ακολουθες ζωνες  θεραπειας:
 
      i) Κοιλιακη χωρα
      ii) Γλουτους
      iii) Μπρατσα
      iv) Aπαγωγους    
      v) Προσαγωγους
   
  • Μπορουν να πραγματοποιηθουν 2 ραντεβου ανα εβδομαδα.
  • Διατροφικη παρακολουθηση με εβδομαδιαια διατροφικα προγραμματα απο διατροφολογο, προσαρμοσμενα στις προσωπικες σας αναγκες. Διαγνωστικα τεστ (λιπομετρησεις, σωματομετρησεις, μετρησεις κυτταριτιδας, τεστ βασικου μεταβολισμου, ζυγισματα).
  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο η ως δωρο για συγγενεις η φιλους.
  • Για ραντεβου, απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια στο τηλεφωνο 210 9704555.
  • Μεσος ορος εξυπηρετησης  40 ατομα ημερησιως.
  • Υποχρεωτικη τηλεφωνικη ενημερωση για ακυρωση ραντεβου 3 ημερες πριν.

   Cavitation
Η μεθοδος αυτη εκμεταλευεται το φαινομενο της σπηλαιωσης (Cavitation) το οποιο μπορει να παραχθει απο τα ηχητικα κυματα.
Οι λιπωδεις ιστοι απορροφουν υψηλης συχνοτητας ηχητικα κυματα. Με το φαινομενο της σπηλαιωσης δημιουργουνται μικρες περιοχες υποπιεσης στο εσωτερικο τους, οποτε και διαρρηγνυεται η μεμβρανη των λιπο-κυτταρων απο τα οποια αποτελουνται οι λιπωδεις ιστοι.  Με αυτον τον τροπο επιτυγχανεται η στοχευμενη λιπολυση και η λιπογλυπτικη.
Η απορροφηση των προϊοντων της λιπολυσης  γινεται απο τον ιδιο τον οργανισμο και το αποτελεσμα ειναι γρηγορο και μονιμο. Προτερηματα: δεν απαιτειται αναισθησια
δεν υπαρχουν αλλες επιπτωσεις στον οργανισμο (ουλες, περιοδος αποθεραπειας κτλ), δεν απαιτειται παραμονη στην κλινικη και δεν διαταρασσεται η καθημερινοτητα του ατομου που υποβαλλεται στην θεραπεια. Ultraslim
Μεσω της τεχνολογιας magnetokinet drainage απωθουνται τα υπολειμματα της λιπολυσης απο το κυτταρικο μεσοδιαστημα, οξυγονωνονται οι ιστοι, ενω παραγεται εντονη ηλεκτρικη διεγερση επι της κυτταρικης μεμβρανης ενισχυοντας και εξισορροπωντας τις διεργασιες των ιστων που παρουσιαζουν κυτταριτιδα η εντοπισμενο λιπος. Παραλληλα με την διαδικασια λιπολυσης το ULTRASLIM πραγματοποιει εντονο drainage στην περιοχη θεραπειας με αποτελεσμα την απομακρυνση των προϊοντων της λιπολυσης, χαρη στην απολυτη καινοτομια magnetokinet drainage.
Αποτελεσματα: 50% αυξηση της ελαστικοτητας του δερματος, ορατη μειωση στην οψη φλοιου πορτοκαλιου μετα απο 3-4 συνεδριες, αναπλαση της περιοχης και αισθητη μειωση του τοπικου παχους μετα απο 6 συνεδριες, προοδευτικη αυξηση στην ποιοτητα των αποτελεσματων εως και 3 μηνες μετα το τελος της θεραπειας. Συνεδριες Ραδιοσυχνοτητων RF
Εξαιρετικα αποτελεσματα απο την πρωτη κιολας συνεδρια στην αντιγηρανση, τη συσφιξη του προσωπου, αλλα και στην αντιμετωπιση της κυτταριτιδας, της ακμης, των ραβδωσεων, του τοπικου παχους και της χαλαρωσης.
προσφορα για: 99€ για ενα πακετο 20 θεραπειων λιπογλυπτικης σωματος και εξαλειψης της κυτταριτιδας, με τη μεθοδο των Υπερηχων Cavitation συνδυαστικα με το Μαγνητοκινητικο Drainage της Ultraslim και RF τριπολικων ραδιοσυχνοτητων, στο Life&Beauty στον Αγ. Δημητριο, Αξιας 1100€- Έκπτωση 91%



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες