Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

99€ ενα προγραμμα περιλαμβανει 12 φωτοαναπλασεις και 12 ενυδατωσεις προσωπου 12 φωτοαναπλασεις





99€ ενα προγραμμα περιλαμβανει 12 φωτοαναπλασεις και 12 ενυδατωσεις προσωπου 12 φωτοαναπλασεις
  • Η προσφορα ισχυει εως 31 /12/2012
  • Το καθε κουπονι ισχυει για ενα (1 )ατομο και περιλαμβανει:
12 φωτοαναπλασεις προσωπου, διαρκειας 30 λεπτων που συμβαλλει στην κυτταρικη ανανεωση και τη συσφιξη σε λαιμο, προσωπο και ντεκολτε, λειανση ρυτιδων, μειωση διπλοσαγονου, ανορθωση βλεφαριδων και βελτιωση χρωματος του δερματος και 12 ενυδατωσεις αναπλασης και αντιγηρανσης προσωπου με ANTIAGING... PATENT, διαρκειας 45 λεπτων Ή 12 φωτοαναπλασεις σωματος διαρκειας 40 λεπτων σε ολο το σωμα για τη μειωση της κυτταριτιδας, συσφιξη σωματος, τονωση και αναπλαση δερματος και 12 συνεδριες λεμφικου μασαζ, για ολοκληρο το σωμα που ξεμπλοκαρει τη λεμφο, ενεργοποιει το βασικο μεταβολισμο  διαρκειας 35 λεπτων.  
  • Μπορουν να πραγματοποιηθουν δυο ραντεβου ανα εβδομαδα.
  • Σε καθε ραντεβου πραγματοποιουνται 1 φωτοαναπλαση προσωπου και 1 ενυδατικη περιποιηση η  1 φωτοαναπλαση σωματος και 1 λεμφικο μασαζ.
  • Για την ενυδατωση χρησιμοποιουνται προϊοντα Sothys.
  • Διατροφικη παρακολουθηση με εβδομαδιαια διατροφικα προγραμματα απο διατροφολογο, προσαρμοσμενα στις προσωπικες σας αναγκες. Διαγνωστικα τεστ (λιπομετρησεις, σωματομετρησεις, μετρησεις κυτταριτιδας, τεστ βασικου μεταβολισμου, ζυγισματα).
  • Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπωνια ανα χρηστη και απεριοριστα ως δωρο για συγγενεις η φιλους.
  • Για ραντεβου, απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια στο τηλεφωνο 210 9704555
  • Μεσος ορος εξυπηρετησης 40 ατομα ημερησιως.
  • Υποχρεωτικη τηλεφωνικη ενημερωση για ακυρωση ραντεβου 3 ημερες πριν.
     Φωτοαναπλαση Η φωτοαναπλαση ειναι μια διαδικασια, ενδοθερμικης δρασης στο δερμα. Η ενεργεια του Παλμικου Φωτος  απορροφαται επιλεκτικα απο το στοχο της θεραπειας χωρις να επηρεαζεται ο παρακειμενος υγιης ιστος. Θερμαινοντας επιλεκτικα επιτυγχανεται η συρρικνωση των αγγειων -με αποτελεσμα τη μειωση των αγγειακων βλαβων- ενω στην περιπτωση των  καφε στιγματων, η ενεργεια απορροφαται απο το στοχο της χρωστικης της μελανινης. Με την καταστροφη των παραπανω στοχων, ο οργανισμος διεγειρει τη διαδικασια επουλωσης και απορροφησης των κατεστραμμενων στοιχειων. Με τη διαδικασια αυτη επιτυγχανεται αναπλαση δερματος, μειωση των ρυτιδων, συσφιξη επιδερμιδας, μειωση σμηγματοροοιας, ακμης, ευρυαγγειας. Βελτιωνει τα σημαδια απο τον ηλιο, τις θαμπες περιοχες του δερματος, τους ανοικτους πορους, ουλες απο την ακμη και τα εμφανη σημαδια της ηλικιας. Τονωνει το δερμα και το κανει πιο απαλο και λειο.   Λεμφικο μασαζ σωματος  Το λεμφικο μασαζ σωματος εκτελειται πανω στους λεμφικους αγωγους του σωματος και στα λεμφογαγγλια που παρεμβαλλονται αναμεσα στα λεμφαγγεια. Με τις καταλληλες πιεσεις στα λεμφογαγγλια και το «ντραιναρισμα» των λεμφικων αγγειων, επηρεαζονται θετικα τα ζωτικα οργανα του σωματος και βελτιωνεται θεαματικα η λειτουργια τους.
Η βελτιωση της λειτουργιας των οργανων εχει ως αποτελεσμα την καταπολεμηση της κυτταριτιδας (η οποια ειναι πολυμορφικη παθηση), χαριζει ανακουφιση στα βαρια ποδια, δινει ξεκουραση στις πρησμενες γαμπες, εξαφανιζει τους πονους της πλατης. Επισης, κατευναζει τους πονους της περιαρθριτιδας και απαλυνει ικανοποιητικα τη χρονια κοπωση.Ακομη, συμβαλλει στην καλη πεψη και ενισχυει το γαστρεντερικο συστημα. 
προσφορα για: 99€ για ενα προγραμμα που περιλαμβανει 12 φωτοαναπλασεις και 12 ενυδατωσεις προσωπου η 12 φωτοαναπλασεις σωματος και 12 relaxing massage, απο το Life & Beauty, Αξιας 1100€–Έκπτωση 91%



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες