Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

σας εξασφαλισαμε εισιτηρια 49% εκπτωση τις τελευταιες παραστασεις συγκλονιστικης παραστασης





σας εξασφαλισαμε εισιτηρια 49% εκπτωση τις τελευταιες παραστασεις συγκλονιστικης παραστασης
Το Θεατρο ΜΟΥΣΟΥΡΗ δινει στο κοινο που αγαπα το θεατρο μια εξαιρετικη ευκαιρια: σε συνεργασια με το Cheapis.gr, καταφερε να εξασφαλισει περιορισμενο αριθμο εισιτηριων στην τιμη των 13,20 € απο την μεγιστη αρχικη αξια 26€, για το «Χαρολντ και Μωντ» με την Άννα Παναγιωτοπουλου και τον Πετρο Φιλιππιδη, το τρυφερο και αστειο εργο του Κολιν Χιγκινς που δινει το μηνυμα της ελπιδας και της αισιοδοξιας.
Το θεατρο γιορταζει! Σε μια... εποχη που οι οικονομικες αξιες καταρρεουν, το Θεατρο ΜΟΥΣΟΥΡΗ φερνει πιο κοντα μας μια παρασταση με μοναδικη αξια, για τις πραγματικες αξιες της ζωης: την ελπιδα, την αισιοδοξια, την δυναμη, το χαμογελο, την ευτυχια!

Μετα την επιτυχια της "Ευτυχιας Παπαγιαννοπουλου", ο σκηνοθετης της παραστασης Πετρος Ζουλιας σκηνοθετει με ευαισθησια τους αγαπημενους πρωταγωνιστες του θεατρου και της τηλεορασης σε ενα εργο μηνυμα -ζωης, ελπιδας και αισιοδοξιας.



H προσφορα ισχυει για τις παραστασεις
29/02/2012 εως και 11/03/2012:
Tεταρτη: 19:30
Πεμπτη: 20:00
Παρασκευη: 21:15
Σαββατο:18:15
Κυριακη: 20:00

Προλαβετε γιατι οι θεσεις ειναι περιορισμενες!

Διαρκεια εργου : 2 ωρες και 20’ λεπτα με 1 διαλειμμα.
Εισιτηριο γενικης εισοδου για ενα ατομο μεγιστης αρχικης αξιας 26€, μονο 13,20€ μαζι με το προγραμμα της παραστασης.



προσφορα για: Σας εξασφαλισαμε εισιτηρια με 49% εκπτωση για τις τελευταιες παραστασεις της συγκλονιστικης παραστασης ‘Χαρολντ και Μωντ’, με την Άννα Παναγιωτοπουλου και τον Πετρο Φιλιππιδη, στο εργο ‘Χαρολντ και Μωντ’ στο θεατρο Μουσουρη, μαζι με το προγραμμα της παραστασης. Μονο με 13,20 €!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες