Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

28€ ολοκληρωμενη περιποιηση νυχιων περιλαμβανει δυο spa (2) πεντικιουρ και δυο (2) μανικιουρ μονιμο





28€ ολοκληρωμενη περιποιηση νυχιων περιλαμβανει δυο spa (2) πεντικιουρ και δυο (2) μανικιουρ μονιμο
  • Η προσφορα ισχυει εως 18/05/2012
  • Το καθε κουπονι ισχυει για Δυο Spa (2) Πεντικιουρ και Δυο (2) Μανικιουρ με Μονιμο Βερνικι με τη νεα τεχνικη GELeration  διαρκειας εως και 4 εβδομαδων, Μια (1) Αποτριχωση Στο Άνω Χειλος καθως και  Δυο (2) Καθαρισμους/Σχηματισμους Φρυδιων
  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η φιλους... του.
  • Για ραντεβου, απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια 3 μερες πριν στα τηλεφωνα 2106232824 και 210 8080771
  • Ημερες και ωρες ισχυος της προσφορας:  Τριτη εως Παρασκευη 10:00 με 20:00 και Σαββατο 10:00 με 17:00
             
Γνωριστε το μονιμο μανικιουρ με τη νεα τεχνικη GELeration για να εξοικονομησετε χρονο, αλλα και χρημα εχοντας αψογα βαμμενα νυχια για πολυ καιρο!
Με τις τελευταιες εξελιξεις στην τεχνολογια και την απολυτη εξειδικευση στην φροντιδα του φυσικου νυχιου, ο διασημος οικος Jessica, Los Angeles δημιουργησε μια νεα πρωτοποριακη σειρα βερνικιων, την GELeration!Οι καιροι εχουν αλλαξει και η εποχη που ζουμε χαρακτηριζεται απο εντονους ρυθμους. Γι’ αυτο το λογο, το επαναστατικο αυτο προϊον ηρθε για να μεινει και να διευκολυνει τη ζωη της σημερινης πολυασχολης γυναικας που ο χρονος της ειναι ιδιαιτερα περιορισμενος για να φτιαχνει τα νυχια της καθε εβδομαδα.
Προκειται για την πιο εξελιγμενη τεχνικη σε μονιμο βερνικι gel που εχει διαρκεια πανω στο φυσικο νυχι απο 3 εως 4 εβδομαδες! Για την εφαρμογη του χρειαζεται μονο μια λαμπα UV που στεγνωνει το βερνικι σε μερικα δευτερολεπτα. Το μονιμο βερνικι θα το λατρεψετε διοτι δεν ξεφλουδιζει, δεν θαμπωνει, δειχνει απολυτα φυσικο αφου τηρει τις προδιαγραφες Jessica και η αφαιρεση του γινεται ευκολα μεσα σε λιγα λεπτα με το ειδικο αφαιρετικο υγρο χωρις να καταστρεφει το φυσικο νυχι.  
Περιηγηθειτε ηλεκτρονικα στους χωρους του ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ Κηφισιας              
προσφορα για: 28€ Για μια Ολοκληρωμενη Περιποιηση Νυχιων που Περιλαμβανει Δυο Spa (2) Πεντικιουρ και Δυο (2) Μανικιουρ με Μονιμο Βερνικι διαρκειας εως και 3 εβδομαδων, Μια (1) Αποτριχωση στο Άνω Χειλος και Δυο (2) Καθαρισμους/Σχηματισμους Φρυδιων στο ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ,Στο Κεντρο της Κηφισιας,Αξιας 165€-Έκπτωση 83%



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες