Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

204€ ενα αναζωογονητικο 3ημερο πακετο 2 ατομα, μολις 150 χλμ απο αθηνα, gallini wellness spa and resort 5*, δικλινο





204€ ενα αναζωογονητικο 3ημερο πακετο 2 ατομα, μολις 150 χλμ απο αθηνα, gallini wellness spa and resort 5*, δικλινο
  • Το κουπονι ισχυει εως 31/3/2012.
  • Εξαιρουνται οι κρατησεις σε γιορτες και αργιες.
  • Το καθε κουπονι ισχυει για μια 3ημερη αναζωογονητικη εκδρομη, σε πολυτελες πενταστερο  ξενοδοχειο, με late check out, και περιλαμβανει:
2 διανυχτερευσεις 2 ατομων, σε superior room Γευστικοτατο πρωινο με full American breakfast Υπεροχο δειπνο σε πλουσιοτατο μπουφε Ελευθερη χρηση της εξωτερικης... θερμαινομενης πισινας καθημερινα Ελευθερη χρηση του γυμναστηριου Μια (1) χρηση ανα ατομο της εσωτερικης θερμαινομενης πισινας, κατοπιν ζητησης και ραντεβου με το spa του ξενοδοχειου. Προσφορα καλωσορισματος απο το ξενοδοχειο, με εμφιαλωμενο νερο και φρουτα στο δωματιο.
  • Για παιδια ηλικιας απο 0 εως 6 ετων δεν υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση.
  • Για παιδια απο 6 ετων εως 12 υπαρχει εξτρα επιβαρυνση, στην τιμη των €105 για το συνολο των διανυκτερευσεων.
  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.
  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το Megia Travel στο τηλεφωνο 210 3822469.
  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.
        Galini Wellness Spa & Resort 5*   Το Galini Wellness Spa & Resort δεσποζει στο κεντρο της πολης των Καμενων Βουρλων ακριβως διπλα στη θαλασσα. Προκειται για ενα πληρως ανακαινισμενο ξενοδοχειακο συγκροτημα πολυτελειας που συνδυαζει αρμονικα τις ευεργετικες ιδιοτητες του βουνου Κνημις, τη φρεσκαδα της θαλασσας και την εξαιρετικη αρχιτεκτονικη του κτιριου, του ομιλου Mitsis Hotels. Στα πλαισια της ανακαινισης δημιουργηθηκε ενα προτυπο κεντρο Wellness Spa, 3.000τ.μ., η φιλοσοφια του οποιου ακολουθει τα ιδεωδη της Ανατολης και συνδυαζοντας τις θεραπευτικες ιδιοτητες των ιαματικων νερων της περιοχης, εχει σαν στοχο την ισορροπια σωματος και πνευματος. Το Galini Wellness Spa & Resort προσφερει στους επισκεπτες του 220 δωματια, 3 σουιτες και μια Προεδρικη σουιτα. Όλα τα δωματια ειναι υπεροχα διακοσμημενα, πληρως εξοπλισμενα και διαθετουν κλιματισμο, θερμανση, λουτρο με μπανιερα και στεγνωτηρα μαλλιων, τηλεφωνο, ψυγειο / mini bar, δορυφορικη τηλεοραση, μπαλκονι η ταρατσα με θεα τη θαλασσα η το βουνο και θυριδα ασφαλειας. Τα 40 απο τα δωματια αυτα εχουν και παροχη ιαματικου νερου.     Galini Wellness Spa & Resort   Καμενα Βουρλα, Φθιωτιδα
προσφορα για: 204€ για ενα αναζωογονητικο 3ημερο πακετο για 2 ατομα, μολις 150 χλμ απο την Αθηνα, στο Gallini Wellness Spa and Resort 5*, σε δικλινο superior room, με πρωινο και ημιδιατροφη, χρηση της ιαματικης πισινας, του γυμναστηριου, ενα καλαθι φρουτων για καλωσορισμα και late check out.Αξιας 350€.Έκπτωση 42%



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες