Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

18€ 4 μαθηματα γνωριμιας hatha yoga καλυτερη φυσικη κατασταση,ελεγχο αγχους και ηρεμια νου 8 μαθηματα





18€ 4 μαθηματα γνωριμιας hatha yoga καλυτερη φυσικη κατασταση,ελεγχο αγχους και ηρεμια νου 8 μαθηματα
  • Η προσφορα ισχυει εως 30/04/2012.
  • Τα μαθηματα θα πραγματοποιηθουν μεχρι 30/04/2012.
  • Το καθε κουπονι ισχυει για 1 ατομο και περιλαμβανει 4 ομαδικα μαθηματα hatha yoga, διαρκειας 90 λεπτων το καθενα η 8 ομαδικα μαθηματα αυτοαμυνας για γυναικες, διαρκειας 60 λεπτων το καθενα.
  • Μπορουν να αγοραστουν μεχρι 3 κουπονια ανα ατομο.
  • Τα μαθηματα πραγματοποιουνται τις εξης ημερες και... ωρες:
  HATHA YOGA
Δευτερα η Τεταρτη: 16.00-17.30
Τριτη η Πεμπτη: 12.00-13.30
Παρασκευη: 18.30-20.00
ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ
Δευτερα βραδυ και Σαββατο μεσημερι

  • Απαιτειται τηλεφωνικη κρατηση για ενα απο τα τμηματα μαθηματων τουλαχιστον τρεις (3) ημερες νωριτερα στο 210-6740302.
  • Η προσφορα ισχυει για νεα, μη εγγεγραμμενα μελη.
      
   
Τι ειναι η hatha yoga; Η γιογκα ειναι μια παναρχαια επιστημη και φιλοσοφια ζωης. Μας βοηθαει να γνωρισουμε και να αποδεχθουμε τον εαυτο μας, να εστιαζουμε στα σημαντικα και να διοχετευουμε την ενεργεια μας σε οτι ειναι πραγματικα ωφελιμο για εμας  η τους γυρω  μας, με απολυτη επιγνωση. Η hatha yoga προσφερει καλυτερη φυσικη κατασταση, ευλυγισια, διαυγεια και ηρεμια του νου, ελεγχο του στρες και των συναισθηματων, ικανοτητα συγκεντρωσης νου και ενισχυει την ικανοτητα μας για προληψη σε θεματα υγειας και ψυχοσωματικων ασθενειων. Μεσα απο μια σειρα ασκησεων και χαλαρωσης, μαθαινουμε να ελεγχουμε το σωμα και το νου μας και αυτο ειναι μια γνωση που μας συντροφευει καθε ωρα και μερα, σε ολη τη διαρκεια της ζωης μας.  Πιο συγκεκριμενα, η hatha yoga περιλαμβανει: Μια σειρα ασκησεων-στασεων (ασανες) που τονωνουν τα συστηματα του οργανισμου (ενδοκρινικο, ανοσοποιητικο, αναπνευστικο, κυκλοφορικο) και εναρμονιζουν την λειτουργια τους, απομακρυνουν την ενταση και τα ενεργειακα μπλοκαρισματα απο διαφορα μερη του σωματος και μας δινουν ευλυγισια. Αναπνευστικες τεχνικες (πραναγιαμας) που μας μαθαινουν να αναπνεουμε σωστα ενω παραλληλα εξισορροπουν, ηρεμουν, ενεργοποιουν και διευρυνουν τη ζωτικη ενεργεια του οργανισμου (πρανα) στο σωμα και στο νου. Χαλαρωση, μια απο τις πιο ευκολες και απολαυστικες τεχνικες, που χαλαρωνει συστηματικα ολα τα επιπεδα της υπαρξης μας, φυσικο, νοητικο και συναισθηματικο. Προσφερει εμπειρια θεραπευτικη για σωμα και νου. Τεχνικες διαλογισμου, ο οποιος μειωνει το στρες και το αγχος, ηρεμει το σωμα και το νου, αυξανει την επιγνωση, τη μνημη, τη συγκεντρωση και τη διαυγεια της σκεψης.     Γιατι Αυτοαμυνα για Γυναικες; Με τακτικη πρακτικη και προπονηση, η γυναικα μαθαινει να αντιδρα σωστα στον κινδυνο, να ελεγχει τον πανικο και το φοβο, να ειναι ψυχραιμη, με καλυτερη αντιληψη και πιο γρηγορα αντανακλαστικα. Αποκτα πιστη στον εαυτο της και μαθαινει να χρησιμοποιει τη δυναμη της στο μετρο που μπορει, αλλα και να αξιολογει σε ποιες περιπτωσεις πρεπει να αντιδρα η οχι. Η αναπτυξη του κριτηριου με βαση το οποιο χρησιμοποιουμε η οχι τις γνωσεις που αποκτουμε ειναι πρωταρχικης σημασιας, ακομη κι αν αυτο σημαινει οτι πρεπει να “αφησουμε στην ακρη“ την καλη μας ανατροφη και να ξαναβρουμε μεσα μας το ενστικτο της αυτοσυντηρησης που μας δυναμωνει σωματικα και πνευματικα. Το μαθημα περιλαμβανει πρακτικες τεχνικες αυτοαμυνας σε πνιγμο, κεφαλοκλειδωμα, πιασιμο, εγκλωβισμο, αποπειρα βιασμου, επιθεση εντος η εκτος αυτοκινητου σε parking, αλλα και τεχνικες προφυλαξης, χρησης ολων των ''οπλων'' του σωματος η απλων αντικειμενων που μπορει να εχουμε επανω μας (για παραδειγμα, μια ομπρελα) καθως και αντικειμενων απο το περιβαλλον (για παραδειγμα, ενα ξυλο), αντιμετωπισης επιθεσης στο σκοταδι, αλλα και αοπλης η ενοπλης αντιμετωπισης απειλης μαχαιριου, οπλου η ροπαλου.
προσφορα για: 18€ για 4 μαθηματα γνωριμιας με τη HATHA YOGA για καλυτερη φυσικη κατασταση,ελεγχο του αγχους και ηρεμια του νου η 8 μαθηματα Αυτοαμυνας για Γυναικες που περιλαμβανει τεχνικες προφυλαξης και αντιμετωπισης κινδυνων στο Κεντρο Προσωπικης Αναπτυξης για Γυναικες WOMEN FOR LIFE,στο Ν. Ψυχικο.Αξιας 45€.



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες