Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

12€ ενα αντι-stress μασαζ πλατης διαρκειας 40 λεπτων, απο city gold spa κολωνακι, αξιας 50€ - εκπτωση 73%.





12€ ενα αντι-stress μασαζ πλατης διαρκειας 40 λεπτων, απο city gold spa κολωνακι, αξιας 50€ - εκπτωση 73%.
  • Ένα αντι-stress μασαζ που περιλαμβανει ολη την πλατη τους ωμους και τα χερια. Ιδανικη επιλογη για οσους νοιωθουν συσσωρευμενη ενταση και εχουν προβληματα αϋπνιας.
  • Αυτο το μασαζ ειναι πολυ αποτελεσματικΌ στο να ανακουφιζει πλατη και μεση απο απο πιασμενους μυες και εντονους πονους. Αυξανει την ελαστικοτητα , προωθει την μυικη χαλαρωση και ανακουφιζει απο μυικους σπασμους και κραμπες. Αυξανει επισης την... κυκλοφορια του αιματος και βοηθα στο να αποβληθουν οι τοξινες και αλλες περιττες ουσιες απο τους μυες.
  • Όταν οι μυες της μεσης ,πλατης και ωμικης ζωνης ειναι χαλαροι, τα αρνητικα συναισθηματα οπως αγχος, φοβος, θυμος εκτονωνονται.Ο νους αποκτα ξανα την αρμονια του και συντονιζεται με οτι τον περιβαλει. Απαλλασσομαστε απο τη νοητικη κοπωση και γενικη καταπτωση και πλημμυριζουμε απο ευεξια.


προσφορα για: 12€ για ενα αντι-stress μασαζ πλατης διαρκειας 40 λεπτων, απο το City Gold Spa στο Κολωνακι, αξιας 50€ - εκπτωση 73%. Ιδανικη επιλογη για οσους νοιωθουν συσσωρευμενη ενταση και εχουν προβληματα αϋπνιας!



απο την σελιδα προσφορων : Dealmyday.gr

προσφορες