Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

αποδραση χιονισμενο πηλιο 50% εκπτωση. 2 ημερες portaria hotel & spa, πλουσιο πρωινο και μεταφορα πουλμαν, 89€





αποδραση χιονισμενο πηλιο 50% εκπτωση. 2 ημερες portaria hotel & spa, πλουσιο πρωινο και μεταφορα πουλμαν, 89€
Η προσφορα ισχυει για την περιοδο: 18/02/2012 - 19/02/2012

Και περιλαμβανει:
  • Μια (1) διανυκτερευση σε δικλινο δωματιο για ενα (1) ατομο με πρωινο και γευμα στο Portaria Hotel & Spa 4*
  • Ελευθερη χρηση θερμαινομενης πισινας
  • Μεταφορα με πουλμαν
  • Συνοδο του γραφειου μας

Προγραμμα εκδρομης style="font-weight: bold;" />
1η ΗΜΕΡΑ
Συγκεντρωση νωρις το πρωι, επιβιβαση στο πουλμαν και αναχωρηση με μια ενδιαμεση σταση για το γραφικο Πηλιο. Πρωτος προορισμος μας το Χιονοδρομικο Κεντρο στα Χανια σε υψομετρο 1471μ στη βορεινη πλευρα του ομωνυμου βουνου και συγκεκριμενα στην κορυφη «Αγριολευκες».
Μοναδικο θεαμα… ενα μεγαλο «μπαλκονι» με θεα το απεραντο γαλαζιο του Αιγαιου διπλα στις χιονισμενες βουνοκορφες. Εδω θα εχουμε την δυνατοτητα να χαρουμε τις ομορφιες του βουνου , να επιδοθουμε σε ελιγμους σκι , να απολαυσουμε την ομορφια του χειμωνιατικου τοπιου.
Αναχωρηση αργα το μεσημερι για το ξενοδοχειο μας Portaria Hotel & Spa που βρισκεται σε μια ειδυλλιακη τοποθεσια που την συνθετουν η θεα , το απεραντο γαλαζιο του Παγασητικου και η μαγεια των χρωματων του Πηλιου . Εκει θα χαλαρωσουμε στο Spa και στην υδροτονικη θερμαινομενη πισινα. Το βραδυ μας περιμενουν γευστικα εδεσματα με πηλιορειτικο φαγητο στο κεντρικο εστιατοριο του ξενοδοχειου μας.

2η ΗΜΕΡΑ
Μετα το πρωινο μας αναχωρηση στις 11:00 π.μ με προορισμο μας την πανεμορφη Μακρυνιτσα. Ελευθερος χρονος για καφεδακι, περπατημα και αγορα παραδοσιακων τοπικων προϊοντων. Το μεσημερι μεταβαση στο κεντρο του Βολου και ελευθερος χρονος για γευμα με γευστικους ουζομεζεδες στα μερακληδικα τσιπουραδικα της περιοχης. Αναχωρηση νωρις το απογευμα με μια ενδιαμεση σταση για Αθηνα με τις καλυτερες εντυπωσεις !



προσφορα για: Αποδραση στο χιονισμενο Πηλιο με 50% εκπτωση. 2 ημερες στο Portaria Hotel & Spa, με πλουσιο πρωινο και μεταφορα με πουλμαν, μονο 89€ / ατομο.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες