Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

210€ υποδεχτειτε νεο έτος 4ημερη οδικη εκδρομη γεματη ski - snowboard - παροχες spa – φαγητο – 3





210€ υποδεχτειτε νεο έτος 4ημερη οδικη εκδρομη γεματη ski - snowboard - παροχες spa – φαγητο – 3


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για την περιοδο 30/12/2011 -02/1/2012

  • Το καθε κουπονι ισχυει για μια 4ημερη οδικη εκδρομη γεματη ski - snowboard - παροχες Spa – φαγητο – 3 διανυκτερευσεις σε πολυτελες ξενοδοχειο 4* sup Εmerald Ηotel και περιλαμβανει:

Μεταφορες με πολυτελες λεωφορειο του γραφειου



Τρεις διανυκτερευσεις  στο ξενοδοχειο  με πρωινο και δειπνο



Ταξιδιωτικη ασφαλεια



Αρχηγο – συνοδο του... γραφειου μας



Δωρεαν χρηση θερμαινομενης πισινας  τζακουζι σαουνα



Δωρο εκδρομη στην Μονη Rila (2η ημερα)

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η  φιλους του.

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασιου Νεκταριο  η αποστολη e-mail

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο MEGiA travel.

          
 


Το Μπανσκο βρισκεται στο νοτιοδυτικο τμημα της Βουλγαριας στους προποδες του βουνου Πιριν σε υψομετρο 940μ. Ειναι μια κωμοπολη παλια με δικη της κουλτουρα και εθιμα, ομορφα παραδοσιακα σπιτια, πλακοστρωτους δρομους, πολιτιστικα μνημεια και στο κεντρο της ενα απο τα αξιοθεατα ειναι η εκκλησια της Αγιας Τριαδας με το περιφημο καμπαναριο της που εχει υψος 30μ. Πανω απο την πολη και στις πλαγιες του ορου Πιριν δημιουργηθηκε ενα εκτεταμενο δικτυο ski lift με εξαιρετικες χιονοδρομικες πιστες. Ως αποτελεσμα αυτου υπηρξε η δημιουργια  υπερσυγχρονων ξενοδοχειακων μοναδων, καθιστωντας το Μπανσκο ενα ιδανικο χειμερινο κεντρο και χιονοδρομικο παραδεισο για τους λατρεις του ski. Όσον αφορα τους εκδρομεις που δεν ασχολουνται με το ski, μπορουν να γευτουν απο κοντα την κοσμοπολιτικη ζωη του Μπανσκο. 



1η μερα: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΝΤΑNΣΚΙ-ΜΠΑΝΣΚΟ


Συγκεντρωση και αναχωρηση για τα συνορα του Προμαχωνα . Κανοντας μια συντομη σταση στα αφορολογητα. Συνεχιζουμε για το Μπανσκο μεσα απο μια υπεροχη διαδρομη. Άφιξη, τακτοποιηση στο ξενοδοχειο δειπνο και διανυκτερευση.



2η  -3η μερα: ΜΠΑΝΣΚΟ

Ευχαριστες ημερες για να απολαυσετε το χιονι και να κανετε ski η snowboard. Για τις υπολοιπες ωρες στο Μπανσκο σας περιμενουν spa, σαουνες, μασαζ, αιθουσες γυμναστικης, πισινες, μπαρ και καφετεριες, ντισκο και πολλες γραφικες ταβερνες με τοπικα φαγητα, κρασια και ζωντανη μουσικη. Εσεις που δεν κανετε σκι θα εχετε ελευθερο χρονο για να επισκεφτειτε τα μαγαζια.



4η μερα: ΜΠΑΝΣΚΟ - ΑΘΗΝΑ


Πρωινο, ελευθεροι εως το μεσημερι  και αναχωρηση για την Ελλαδα, μετα απο τις απαραιτητες στασεις για τον ελεγχο των διαβατηριων αφιξη το βραδυ στην πολη μας











 
προσφορα για: 210€ για να υποδεχτειτε το Νεο Έτος με μια 4ημερη οδικη εκδρομη γεματη ski - snowboard - παροχες Spa – φαγητο – 3 διανυκτερευσεις σε πολυτελες ξενοδοχειο 4* sup, στο Bansko της Βουλγαριας, Αξιας 320€ - εκπτωση 34%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες