Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

119€ ενα 3ημερο παραδοσιακης αισθητικης συγχρονες ανεσεις και πολυτελεια πανεμορφη καστορια





119€ ενα 3ημερο παραδοσιακης αισθητικης συγχρονες ανεσεις και πολυτελεια πανεμορφη καστορια


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για τις περιοδους 1/11/2011 – 31/03/2012

  • Το καθε κουπονι περιλαμβανει  Δυο (2) διανυκτερευσεις για δυο (2) ατομα με πρωινο για ζευγαρια η φιλους, στο  Hotel NOSTOS 4*

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η  φιλους του.

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια - 4... συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο VELASTOURS.


               
Hotel NOSTOS 4* - Καστορια  


Κτισμενο κοντα στην πανεμορφη πολη της Καστοριας, το ξενοδοχειο αποτελει μια ιδανικη επιλογη για ευχαριστη διαμονη στην Καστορια, προσφεροντας εναν μοναδικο συνδυασμο παραδοσιακης αισθητικης με συγχρονες ανεσεις και πολυτελεια.
Στο ξενοδοχειο Nostos θα απολαυσετε παραδοσιακη φιλοξενια και υψηλο επιπεδο υπηρεσιων με δωματια εξοπλισμενα με ολες τις συγχρονες ανεσεις, πρωινο πλουσιο σε παραδοσιακα εδεσματα και φιλικη εξυπηρετηση απο το προσωπικο του ξενοδοχειου.
Το Hotel Nostos αποτελει ιδανικη βαση για οσους επιθυμουν να επισκεφθουν το χιονοδρομικο κεντρο στο Βιτσι η αυτο της Βιγλας στο Πισοδερι. Αξιζει επισης να επισκεφτειτε το βουνο του Γραμμου (20 λεπτα με αυτοκινητο) το παραδοσιακο χωριο Νυμφαιο, το Μετσοβο και τις πανεμορφες λιμνες των Πρεσπων που βρισκονται σε μικρη αποσταση απο το ξενοδοχειο.
  
 

προσφορα για: 119€ για ενα 3ημερο παραδοσιακης αισθητικης με συγχρονες ανεσεις και πολυτελεια στην πανεμορφη Καστορια που περιλαμβανει Δυο (2) διανυκτερευσεις για δυο (2) ατομα με πρωινο για ζευγαρια η φιλους, στο Hotel NOSTOS 4*, Αξιας 199€ - εκπτωση 40%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες