Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

268 € δυο (2) διανυκτερευσεις νησι ερωτα, δυο (2) ατομα πλουσιο πρωινο, πολυτελη ξενοδοχεια γκρουπ med





268 € δυο (2) διανυκτερευσεις νησι ερωτα, δυο (2) ατομα πλουσιο πρωινο, πολυτελη ξενοδοχεια γκρουπ med


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για τις περιοδους 5/07/2011- 31/07/2011

  • Το καθε κουπονι ισχυει για δυο (2) διανυκτερευσεις για (2) ατομα με πλουσιο πρωινο, , στα πολυτελη ξενοδοχεια του γκρουπ MedHotels στην Σαντορινη, επιλογη απο: 1. Mediterranean Royal και  2. Mediterranean Beach

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους... του.

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια – 4 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο VELASTOURS.


 
  Mediterranean Royal


Ένα εξαιρετικο θερετρο 5 αστερων, ενα απο τα καλυτερα ξενοδοχεια στη Σαντορινη, ενα συμβολο της περιοχης, βρισκεται στη νοτιοανατολικη ακτη του νησιου της Σαντορινης.
Το ξενοδοχειο στη Σαντορινη Mediterranean Royal ανοιξε τις πορτες του τον Ιουνιο του 2005 και απο τοτε προσφερει τις καλυτερες υπηρεσιες στους επισκεπτες του. Η τοποθεσια του πολυτελους ξενοδοχειου στη Σαντορινη Mediterannean Royal το καθιστα ιδανικο για ησυχες και ξεκουραστες διακοπες, ενω μεγαλη ποικιλια δραστηριοτητων θα ικανοποιησουν και τον πιο απαιτητικο επισκεπτη.
Ένα απο τα καλυτερα ξενοδοχεια στη Σαντορινη, το Mediterranean Royal Hotel βρισκεται μεσα σε 8 στρεμματα γης, 100 μετρα απο την πανεμορφη αμμωδη παραλια στην περιοχη του Καμαριου, 3 χλμ απο την κεντρικη πλατεια του παραδοσιακου χωριου Καμαρι, 8 χλμ. απο την πολη Φηρα και 20 χλμ. απο την πανεμορφη Οια.
Το ξενοδοχειο στη Σαντορινη Mediterranean Royal Hotel διαθετει ενα συναρπαστικο και ποικιλο φασμα γαστρονομικων απολαυσεων στο κεντρικο εστιατοριο στην παραλια και στο "A la carte" εστιατοριο.
Με πολλες υπηρεσιες και δραστηριοτητες, το ξενοδοχειο μας σας προσφερει περιπετεια και χαλαρωση που δεν θα θελατε να χασετε.
Το Mediterranean Royal Ξενοδοχειο στη Σαντορινη ειναι επισης μελος της "Medhotels" ομαδα των ξενοδοχειων (Mediterranean Beach - Imperial Med - Aqua).
   Mediterranean Beach


Το Mediterranean Beach Hotel βρισκεται στην παραλια Καμαρι στο νησι της Σαντορινης - ενα ιδανικο καταφυγιο.  
Το Mediterranean Beach διαθετει ενα εστιατοριο που σερβιρει πληρες πρωινο και βραδινο μπουφε. Τα δυο μπαρ, ενα κεντρικο ενα pool bar προσφερουν τα καλυτερα ποτα, σνακ και ελαφρια πιατα ολη τη μερα.  
Η μεγαλη παραλια, οι σουιτες, τα bungalows καθως και τα δωματια ειναι ιδανικα για ατομα, ζευγαρια και οικογενειες. Στο τελος της ημερας χαλαρωστε στη σαουνα του ξενοδοχειο. Όσο για τα παιδια σας μην ανησυχειτε, υπαρχει παιδικη χαρα, ωστε να μπορουν να διασκεδασουν.
Καθε δωματιο στο Mediterranean Beach ειναι κλιματιζομενο και διακοσμημενο με τις απαραιτητες ανεσεις, οπως δορυφορικη τηλεοραση, τηλεφωνο, μουσικη, στεγνωτηρα μαλλιων, μπανιο και ιδιωτικο μπαλκονι. Η ιδιωτικη αμμωδη παραλια με ομπρελες και ξαπλωστρες – καθως και τα σαλονια , ειναι τα καταλληλα μερη για να χαλαρωσετε.
Η 24 ωρες υπηρεσια υποδοχης, το room service και το ανετο περιβαλλον με φιλικο προσωπικο, ειναι ολα αυτα και πολλα αλλα κανουν το Mediterranean Beach το ιδανικο μερος για τις διακοπες σας
 


προσφορα για: 268 € για Δυο (2) διανυκτερευσεις στο Νησι του Ερωτα, για Δυο (2) ατομα με πλουσιο πρωινο, στα πολυτελη ξενοδοχεια του γκρουπ Med Hotels, Mediterranean Royal και Mediterranean Beach στην Σαντορινη , αξιας 480€ - εκπτωση 44%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες