Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

43€ δημιουργία δύο (2) εικονικών περιηγήσεων (σφαιρική πανοραμική φωτογράφιση 360ο) εσωτερικών





43€ δημιουργία δύο (2) εικονικών περιηγήσεων (σφαιρική πανοραμική φωτογράφιση 360ο) εσωτερικών

  • Η προσφορά ισχύει από 05/04/2011 έως και 30/06/2011.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για μια (1) επιχείρηση και αφορά στη δημιουργία εικονικών περιηγήσεων σε δύο (2) διαφορετικά σημεία εσωτερικών χώρων. Μπορούν να αγοραστούν εώς και δύο (2) κουπόνια ανά επιχείρηση.
  • Επιπλέον χώροι... φωτογράφισης για συμπληρωματική προβολή θα κοστολογούνται ξεχωριστά, με βάση τις τυπικές χρεώσεις του myPanorama για τις οποίες θα ενημερωθεί ο κάτοχος του κουπονιού κατά τη στιγμή της συνάντησης.
  • Η δωρεάν προβολή στο www.myPanorama.gr θα ισχύσει από την ημερομηνία παράδοσης της εικονικής περιήγησης και για 12 μήνες. Μετά το πέρας αυτής της περιόδου ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει εάν θέλει να παραμείνει καταχωρημένος, καταβάλοντας προκαταβολικά τη σχετική ετήσια συνδρομή. Εάν δεν επιθυμεί να συνεχίσει, απλώς αφαιρείται η καταχώρηση χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση ή δέσμευση.
  • Η καταχώρηση στο www.myPanorama.gr προβάλει τυπικά επιχειρήσεις με 1 εώς 5 χώρους μέγιστο στην ιστοσελίδα του και δίνει στον επισκέπτη πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας της κάθε επιχείρησης χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
  • Οι φωτογράφιση θα γίνει κατόπιν ραντεβού το οποίο θα συμφωνηθεί με το myPanorama τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν από την επιθυμητή ημέρα. Η καταλληλότερη ώρα της ημέρας για φωτογράφιση, θα εκτιμηθεί από το myPanorama και θα προταθεί στον πελάτη ανάλογα με την κατηγορία της επιχείρησης που αντιπροσωπεύει.
  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης τρεις (3) επιχειρήσεις ημερησίως.
  • Οι νέες καταχωρήσεις στο www.myPanorama.gr προβάλονται άμεσα και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης facebook και twitter, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να διαμοιραστεί το link της καταχώρησης σε κάθε πιθανή υπηρεσία δικτύωσης!


προσφορα για: 43€ Για τη δημιουργία δύο (2) εικονικών περιηγήσεων (σφαιρική πανοραμική φωτογράφιση 360ο) εσωτερικών χώρων της κάθε επιχείρησης και δωρεάν διαφημιστική προβολή στο www.mypanorama.gr για ένα ολόκληρο έτος. Αρχική αξία 215€ – έκπτωση 80%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr