Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

29€ για ένα Βιοενεργειακό (συνδυασμός shiatsu και ...(Deals4all.gr)





πατήστε εδώ για: 29€ για ένα Βιοενεργειακό (συνδυασμός shiatsu και ...


Πληροφορίες για την επιχείρηση


Χαρείτε το σώμα και το πρόσωπο που ονειρεύεστε κάνοντας μια ανάπαυλα στην όαση ομορφιάς του BIOENERGY SPA στο Πόρτο Ράφτη με αυτή την μοναδική προσφορά. Μια όαση ενέργειας και ομορφιάς σας περιμένει στο Πόρτο Ράφτη. Οι πιεστικοί ρυθμοί της σύγχρονης ζωής και η... υπερένταση της καθημερινότητας κάνουν επιτακτική την ανάγκη για μια ευχάριστη ανάπαυλα σε μια όαση ευεξίας. Γι\' αυτό τα BIOENERGY SPA με την ευρεία γκάμα αποκλειστικών προγραμμάτων, ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Ένας ευχάριστος χώρος με ιδανικές προτάσεις για πρόσωπο - σώμα - αποτρίχωση, που εμπιστεύονται επώνυμοι και μη, σας περιμένει.


Τα BIOENERGY SPA προσφέρουν πολύπλευρες και ολιστικές θεραπείες ομορφιάς, αντιμετωπίζοντας τη γυναίκα αλλά και τον ανδρα ως μια πλήρη ψυχοσωματική οντότητα, η οποία σε κάθε ηλικιακή φάση της έχει ανάγκη από την κατάλληλη υποστήριξη για να ενδυναμώσει, να τονώσει και να διατηρήσει την ομορφιά και την υγεία της. Με το σκεπτικό αυτό, προτείνουν πρωτοποριακά προγράμματα, τα οποία στοχεύουν στη βελτίωση και την τελειοποίηση του σώματος σε συνδυασμό με την επανάκτηση της ψυχικής ηρεμίας και ισορροπίας.


Ολοι μπορούν να επωφεληθούν από το σιάτσου, σε όποια ηλικία ή φυσική κατάσταση και αν βρίσκονται. Το σιάτσου χρησιμοποιείται για την αύξηση της ζωτικότητας, όπως επίσης για την πρόληψη και θεραπεία προβλημάτων υγείας. Ανάμεσα στα προβλήματα που έχει βοηθήσει ιδιαιτέρως περιλαμβάνονται πόνοι και εντάσεις διαφόρων αιτιών, πονοκέφαλοι, πόνοι στη μέση, μυική ένταση, κόπωση ή αδυναμία, κράμπες, δυσκαμψία και πόνοι στις αρθρώσεις, τραυματισμοί από άθληση, αδύναμη κυκλοφορία - κρύα άκρα - διογκωμένες φλέβες - πρήξιμο και οίδημα των άκρων και διαταραχές του πεπτικού συστήματος. Μέσα σε όλους μας υπάρχει ένα σύστημα που εργάζεται σιωπηλά για να μας διατηρεί υγιείς. Το λεμφικό σύστημα. Η σημασία και η σπουδαιότητα του λεμφικού συστήματος φτάνει τόσο μακριά, που πολλοί ούτε που συνειδητοποιούν ότι μικροί και μεγάλοι πόνοι, χαμηλή ενέργεια ή ευπάθεια σε λοιμώξεις και κρυολογήματα, μπορεί να οφείλονται σε ένα υπερφορτωμένο και σε υπολειτουργικό λεμφικό σύστημα και σε ένα άτονο ανοσοποιητικό σύστημα.


Η βελτίωση της λειτουργίας των οργάνων έχει ως αποτέλεσμα την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, χαρίζει ανακούφιση στα βαριά πόδια,δίνει ξεκούραση στις πρησμένες γάμπες, εξαφανίζει τους πόνους της πλάτης. Τα BIOENERGY SPA με την πολύχρονη πείρα τους στην επαγγελματική φροντίδα, παρουσιάζουν το Biospa Massage, ένα χαλαρωτικό μασάζ με φυτικά έλαια, που αποτοξινώνει τον οργανισμό, συμβάλλει στη λειτουργία της λιπόλυσης, ξεκουράζει και χαλαρώνει το σώμα. 


Το σύστημα vibrex ή αλλιώς \"αμφίπλευρη ολόσωμη δόνηση\" επιφέρει βελτιώσεις στην ισορροπία αλλά και στη μυϊκή μάζα. Στην καθημερινότητά μας δεν υπάρχει πλέον ο απαιτούμενος χρόνος για τη σωστή φυσική μας κατάσταση. Το σύστημα VIBREX είναι η τέλεια λύση για γρήγορη, ξεκούραστη και αποτελεσματική εκγύμναση. Είναι η μοναδική πλατφόρμα αμφίπλευρης δόνησης, η οποία διεγείρει τους μύες με τον ίδιο τρόπο όπως οι ανθρώπινες κινήσεις, το βάδισμα και το τρέξιμο. Μέσα σε λίγα λεπτά και χωρίς καμία επιβάρυνση για τους μύες, γυμνάζετε το σώμα σας. Τα οφέλη είναι πολλαπλά: διεγείρει τους μύες ακριβώς όπως οι ανθρώπινες κινήσεις, προσφέρει επιλογή ρύθμισης συχνότητας και ταλάντωσης, γυμνάζει τους κοιλιακούς και ραχιαίους μύες, αυξάνει τη σωματική δύναμη, αυξάνει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος.


\"\"



πατήστε εδώ για: 29€ για ένα Βιοενεργειακό (συνδυασμός shiatsu και ...